Libnet.ro
UNICEF

22:30

Twitter va eticheta postarile care asociaza retelele 5G cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Twitter va eticheta postarile care asociaza retelele 5G cu noul coronavirus

Twitter va adauga etichete de verificare a informatiei la postarile care asociaza in mod eronat retelele mobile 5G cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Focar de COVID-19 la o scoala din Germania. Cinci copii romani infectati cu noul coronavirus

La scoala primara Christoph Folderich din Spandau, Germania, cinci copii din cinci clase diferite au fost infectati cu noul coronavirus. Toti cei cinci elevi provin din familii de romani.

Adevarul despre data aparitiei COVID-19: Imaginile din satelit indica faptul ca noul coronavirus a aparut in China mult mai devreme decat s-a crezut

Cresterea dramatica a traficului auto in jurul spitalelor importante din Wuhan, in toamna anului trecut, sugereaza ca noul coronavirus ar fi putut sa apara si sa se raspandeasca prin China centrala cu mult.

Focar de infectie cu COVID-19 la Catedrala Catolica din Iasi: Opt membri ai corului, infectati cu noul coronavirus

Un focar de infectie cu noul coronavirus a fost descoperit luni la Catedrala Catolica din Iasi, unde opt membri ai corului au fost infectati cu Covid-19. Potrivit purtatorului de cuvant al Episcopiei.

inca doi romani cu noul coronavirus au murit

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1.

Italia: Medicii spun ca noul coronavirus a blocat spitalele si poate duce la mai multe decese decat pandemia 500 de mii de operatii amanate

Medicii italieni trag un semnal de alarma privind blocarea spitalelor de epidemia de coronavirus si spun ca exista riscul de a avea mai multe decese ca urmare a neasigurarii in conditii normale a actului medical decat decesele rezultate in urma pandemiei, potrivit Il Giornale. Presedintele asociatiei bolnavilor de cancer: Riscul ca ei sa moara s-a triplat in aceasta pandemie. Au fost externati peste noapte si trimisi acasa, la sute de kilometri, sa astepte Costurile carantinei cresc inegalitatile dintre generatii. Tinerii vor plati factura economica .

inca sapte persoane infectate cu noul coronavirus au murit.Bilantul a ajuns la 1.333

Inca sapte persoane infectate cu coronavirus au murit, a anuntat, duminica seara, Institutul National de Sanatate Publica INSP). Victimele sunt doua femei si cinci barbati, cu varste cuprinse intre 44 si 80 de ani. Bilantul ajunge astfel la 1. 333 de decese.

Doua cazuri noi de Covid-19 in Buzau. Un copil de patru ani si mama unui bebelus, infectati cu noul coronavirus

Judetul Buzau inregistreaza inca doua cazuri de imbolnavire cu Covid-19. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, din municipiul Buzau, care nu prezinta simptome specifice ale bolii. Cazul doi este cel al unui copil de 4 ani, care se afla internat in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )