Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat saptamana trecuta, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat, vineri, directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia

Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe mia de metri cubi, a declarat vineri directorul general al companiei de stat ucrainiene Naftogaz, Andri Kobolev, citat de Interfax.

Antreprenorii estimeaza un an mai bun pentru piata constructiilor

Constructorii au sperante mai mari decat anul trecut in privinta evolutiei lucrarilor de infrastructura, desi pe piata inca exista multe incertitudini.

Business report: Cum poti verifica daca ai castigat la Loteria bonurilor fiscale si cum poti revendica premiul; Un mare proiect strategic romanesc refuza sa iasa: Gazoductul Giurgiu - Ruse se loveste iar de esec; Cel mai scurt drum intre Bucuresti si Mar

Ucraina considera ca ar putea obtine un pret mai bun pentru gazele importate din Rusia. Pretul pe care Ucraina il plateste Rusiei pentru importurile de gaze naturale ar putea scadea pe viitor sub nivelul negociat miercuri, de 247,18 dolari pe. Romania trece la televiziunea digitala in iunie. TVR va emite in continuare in sistem analogic. omania va trece anul acesta la televiziunea digitala, iar Radiocom este operatorul care va asigura transmiterea canalelor in format digital DVB T2).

Numai de bine: Ciclismul in apa, cel mai bun antrenament

Suntem tot mai preocupati de felul in care aratam si cautam mereu mijloace prin care orele petrecute la sala sa ne treaca mai usor. Urmatorul obstacol peste care vrem sa trecem este durerea, mai ales pentru.

Deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii nostri

Deciziile autoritatilor romane sunt cele cele mai bune pentru tara noastra si partenerii sai, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, ieri seara, ca raspuns la o pozitie exprimata de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )