Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ucraina este foarte aproape de imprumutul de la FMI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ucraina este foarte aproape de imprumutul de la FMI

Fondul Monetar International FMI) si Ucraina vor conveni, in urmatoarele zile, un plan de finantare pe termen scurt, potrivit directorului executiv al FMI, Christine Lagarde, citata de Wall Street Journal WSJ). Lagarde a declarat, la Beijing, ca. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul CIA: O invazie a trupelor rusesti in Ucraina este foarte posibila

John Banner, directorul CIA, este de parere ca armata rusa ar putea invada estul Ucrainei in viitorul apropiat, se arata intr-un material publicat de The Washington Times. intrebat daca exista.

Premierul ucrainean: Ucraina este pregatita sa ocupe locul Rusiei in cadrul G8

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a declarat, sambata, in cadrul unei intalniri cu omologul sau canadian Stephen Harper, ca Ucraina este pregatita sa ia locul Rusiei in cadrul organizatiei statelor.

Lavrov: Singura solutie pentru Ucraina este FEDERALIZAREA

Singura cale de stabilizare a situatiei din Ucraina este transformarea tarii intr-un stat federal, este de parere ministrul de Externe rus, Sergei Lavrov. Ne dorim sa intelegem cine reprezinta cu exactitate.

Lulache: Centrala de la Cernavoda este foarte sigura

Centrala nuclearo-electrica de la Cernavoda este una foarte sigura, recunoscuta ca atare, afirmatie sustinuta de numeroase evaluari interne si internationale, in ceea ce priveste securitatea nucleara si capacitatea de a face fata chiar si in cazul unor evenimente extreme, a declarat Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica, in replica la afirmatiile Greenpeace, care si-a exprimat indoiala ca cele doua reactoare sunt rezistente la un cutremur foarte mare.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )