Libnet.ro
UNICEF

18:30

UE si Ucraina au semnat partea politica a Acordului de Asociere

Adevărul Adevărul,
UE si Ucraina au semnat partea politica a Acordului de Asociere

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat, vineri, partea politica a Acordului de Asociere, cu prilejul summitului liderilor europeni de la Bruxelles, marcand astfel sustinerea europeana fata de noile autoritati de la Kiev a anuntat o sursa europeana, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Ucraina va semna vineri Componenta politica a Acordului de asociere cu Uniunea Europeana

Presedintele Traian Basescu va participa vineri, de la 10. 30, la ceremonia de semnarea a Componentei politice a Acordului de asociere dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Ucraina, pe de alta parte, anunta site-ul presedintiei. Un acord de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina a fost parafat in martie 2012 impreuna cu un acord de liber schimb cuprinzator DCFTA). UE a dorit semnarea acestui acord la summit-ul din 28-29 noiembrie de la Vilnius, dar planurile sale au fost destramate de catre presedintele de atunci al tarii, Viktor Ianukovici.

Ucraina semneaza partea politica a Acordului de Asociere cu UE.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Premierul de la Kiev, Arseni Iateniuk, a fost imputernicit sa isi puna semnatura pe document, alaturi de cea a altor 30 de lideri ai blocului comunitar, printre care presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Partea economica va fi insa semnata .

Ucraina semneaza partea politica a Tratatului de Asociere cu UE

Update 13:45 MAE saluta Acordul de Asociere intre UE si Ucraina Ministerul Afacerilor Externe MAE) si-a exprimat, astazi, satisfactia cu privire la semnarea, in aceeasi zi, la Bruxelles, a prevederilor politice ale Acordului de Asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina, conform unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Ucraina, mai aproape de intrarea in UE. A fost semnata partea politica a Acordului de Asociere

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a semnat, vineri, cu liderii europeni, partea politica a Acordului de Asociere intre tara sa si UE, aflat la originea crizei dintre Moscova si Occident, a anuntat o sursa.

Semneaza partea politica a Tratatului de Asociere cu Uniunea

Ucraina se apropie astazi de UE, semnand partea politica a unui Acord de Asociere la summitul european de la Bruxelles, pe fondul unei escaladari a tensiunilor intre Moscova si Occident, pe tema Crimeei.

Ucraina semneaza Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana - partea politica.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Astazi vom semna un acord politic care va aduce Ucraina mai aproape de UE. Aceasta este alegerea democratica pe care a facut-o Ucraina. Este intentia noastra ferma de a semna celelalte parti ale acordului, in timp util. Europa se angajeaza sa ajute Ucraina sa-si consolideze suveranitatea teritoriala si .

Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

UPDATE: 11:11: Componenta politica a Acordului de liber schimb a fost semnata de reprezentantiiUcrainei si cei ai Uniunii Europene, relateazaB1 TV. Partea politica a Acordului de liber schimb este.

Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

UPDATE: 11:11: Componenta politica a Acordului de liber schimb a fost semnata de reprezentantiiUcrainei si cei ai Uniunii Europene, relateazaB1 TV. Partea politica a Acordului de liber schimb este.

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat un acord istoric de asociere

Uniunea Europeana si guvernul interimar al Ucrainei au semnat vineri un acord de asociere politica, angajandu-se la acelasi acord pe care fostul presedinte Viktor Ianukovici l-a respins in noiembrie anul trecut, scrie Reuters.

LIVE TEXT Criza din Ucraina. Putin: Rusia se abtine deocamdata de la un raspuns la sanctiunile impuse de SUA/ UE si guvernul din Ucraina au semnat componenta politica a acordului de asociere/ OSCE va trimite o misiune de observatori in Ucraina

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat vineri ca sanctiunile internationale impuse asupra oficialilor si oamenilor de afaceri rusi in urma situatiei din Crimeea sunt absolut incorecte si vor crea bariere artificiale cu Vestul, relateaza Reuters. Pe de alta parte, presedintele Vladimir Putin a discutat despre sanctiunile internationale cu principalii oficiali rusi din zona securitatii si a declarat ulterior ca deocamdata Rusia se va abtine de la un raspuns. Vineri, UE si guvernul ucrainean interimar din Ucraina au semnat componenta politica de cooperare a acordului de asociere. -------------Ora 21. 00 OSCE va trimite o misiune de observatori in UcrainaOra 18. 50 Ucraina si-a rechemat, vineri, pentru consultari, ambasadorul din Armenia, dupa ce presedintele armean a aprobat anexarea Crimeei la RusiaOra 18:15 Atasarea Crimeei la Rusia a provocat Ucrainei pierderi de sute de miliarde de dolari - premierul ucrainean Arseni IatseniukOra 16. 20 Franta suspenda cea mai mare parte a cooperarii militare cu Rusia Ora 13:20 Franta va propune tarilor baltice si Poloniei sa trimita patru avioane de lupta Rafale si Mirage 2000) pentru a intari, in cadrul NATO, supravegherea aeriana a acestor tari, anunta AFP. Ora 13. 15 Germania suspenda toate exporturile din domeniul apararii catre Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )