Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ucraina semneaza Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana - partea politica.

România Liberă România Liberă,
Ucraina semneaza Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana - partea politica.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Astazi vom semna un acord politic care va aduce Ucraina mai aproape de UE. Aceasta este alegerea democratica pe care a facut-o Ucraina. Este intentia noastra ferma de a semna celelalte parti ale acordului, in timp util. Europa se angajeaza sa ajute Ucraina sa-si consolideze suveranitatea teritoriala si . continuă pe România Liberă

Ucraina va semna vineri Componenta politica a Acordului de asociere cu Uniunea Europeana

Presedintele Traian Basescu va participa vineri, de la 10. 30, la ceremonia de semnarea a Componentei politice a Acordului de asociere dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Ucraina, pe de alta parte, anunta site-ul presedintiei. Un acord de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina a fost parafat in martie 2012 impreuna cu un acord de liber schimb cuprinzator DCFTA). UE a dorit semnarea acestui acord la summit-ul din 28-29 noiembrie de la Vilnius, dar planurile sale au fost destramate de catre presedintele de atunci al tarii, Viktor Ianukovici.

UE si Ucraina au semnat partea politica a Acordului de Asociere

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat, vineri, partea politica a Acordului de Asociere, cu prilejul summitului liderilor europeni de la Bruxelles, marcand astfel sustinerea europeana fata de noile autoritati de la Kiev a anuntat o sursa europeana, citata de AFP.

Ucraina semneaza partea politica a Tratatului de Asociere cu UE

Update 13:45 MAE saluta Acordul de Asociere intre UE si Ucraina Ministerul Afacerilor Externe MAE) si-a exprimat, astazi, satisfactia cu privire la semnarea, in aceeasi zi, la Bruxelles, a prevederilor politice ale Acordului de Asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina, conform unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Ucraina semneaza partea politica a Acordului de Asociere cu UE.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Premierul de la Kiev, Arseni Iateniuk, a fost imputernicit sa isi puna semnatura pe document, alaturi de cea a altor 30 de lideri ai blocului comunitar, printre care presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Partea economica va fi insa semnata .

Semneaza partea politica a Tratatului de Asociere cu Uniunea

Ucraina se apropie astazi de UE, semnand partea politica a unui Acord de Asociere la summitul european de la Bruxelles, pe fondul unei escaladari a tensiunilor intre Moscova si Occident, pe tema Crimeei.

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat un acord istoric de asociere

Uniunea Europeana si guvernul interimar al Ucrainei au semnat vineri un acord de asociere politica, angajandu-se la acelasi acord pe care fostul presedinte Viktor Ianukovici l-a respins in noiembrie anul trecut, scrie Reuters.

Ucraina, mai aproape de intrarea in UE. A fost semnata partea politica a Acordului de Asociere

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a semnat, vineri, cu liderii europeni, partea politica a Acordului de Asociere intre tara sa si UE, aflat la originea crizei dintre Moscova si Occident, a anuntat o sursa.

Uniunea Europeana intentioneaza sa trimita cateva sute de observatori in Ucraina

Uniunea Europeana intentioneaza sa trimiaa intr-un timp cat mai scurt aproximativ cateva sute de observatori internationali in Ucraina, in afara cadrului OSCE, pentru a se asigura ca nicio minoritate nu este supusa persecutiilor, a anuntat de curand o sursa din cadrul Uniunii, relateaza AFP.

Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

UPDATE: 11:11: Componenta politica a Acordului de liber schimb a fost semnata de reprezentantiiUcrainei si cei ai Uniunii Europene, relateazaB1 TV. Partea politica a Acordului de liber schimb este.

Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

UPDATE: 11:11: Componenta politica a Acordului de liber schimb a fost semnata de reprezentantiiUcrainei si cei ai Uniunii Europene, relateazaB1 TV. Partea politica a Acordului de liber schimb este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )