Libnet.ro
UNICEF

17:30

Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

B1 B1,
Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

UPDATE: 11:11: Componenta politica a Acordului de liber schimb a fost semnata de reprezentantiiUcrainei si cei ai Uniunii Europene, relateazaB1 TV. Partea politica a Acordului de liber schimb este. continuă pe B1

Partea politica a Acordului de liber schimb, semnata la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

UPDATE: 11:11: Componenta politica a Acordului de liber schimb a fost semnata de reprezentantiiUcrainei si cei ai Uniunii Europene, relateazaB1 TV. Partea politica a Acordului de liber schimb este.

UE si Ucraina au semnat partea politica a Acordului de Asociere

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat, vineri, partea politica a Acordului de Asociere, cu prilejul summitului liderilor europeni de la Bruxelles, marcand astfel sustinerea europeana fata de noile autoritati de la Kiev a anuntat o sursa europeana, citata de AFP.

Acord de liber schimb, semnat la Bruxelles intre UE si Ucraina

Un acord de liber schimb este semnat, vineri, la Bruxelles, intre Ucraina si Uniunea Europeana, relateazaB1 TV. Un acord de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina a fost parafat in martie 2012.

Acord de liber schimb, semnat la Bruxelles intre UE si Ucraina (VIDEO)

Un acord de liber schimb este semnat, vineri, la Bruxelles, intre Ucraina si Uniunea Europeana, relateazaB1 TV. Un acord de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina a fost parafat in martie 2012.

Ucraina, mai aproape de intrarea in UE. A fost semnata partea politica a Acordului de Asociere

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a semnat, vineri, cu liderii europeni, partea politica a Acordului de Asociere intre tara sa si UE, aflat la originea crizei dintre Moscova si Occident, a anuntat o sursa.

Ucraina semneaza partea politica a Acordului de Asociere cu UE.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Premierul de la Kiev, Arseni Iateniuk, a fost imputernicit sa isi puna semnatura pe document, alaturi de cea a altor 30 de lideri ai blocului comunitar, printre care presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Partea economica va fi insa semnata .

Elvetia a suspendat negocierile cu Rusia pe tema acordului de liber-schimb

Elvetia a decis suspendarea negocierilor cu Rusia in vederea semnarii unui acord de liber-schimb, anunta ministrul elvetian al Economiei, Johann Schneider-Ammann, citat de AFP. Am decis suspendarea.

Semneaza partea politica a Tratatului de Asociere cu Uniunea

Ucraina se apropie astazi de UE, semnand partea politica a unui Acord de Asociere la summitul european de la Bruxelles, pe fondul unei escaladari a tensiunilor intre Moscova si Occident, pe tema Crimeei.

Ucraina semneaza Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana - partea politica.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Astazi vom semna un acord politic care va aduce Ucraina mai aproape de UE. Aceasta este alegerea democratica pe care a facut-o Ucraina. Este intentia noastra ferma de a semna celelalte parti ale acordului, in timp util. Europa se angajeaza sa ajute Ucraina sa-si consolideze suveranitatea teritoriala si .

Acordul de liber schimb Elvetia-Rusia, suspendat.

Elvetia a decis suspendarea negocierilor cu Rusia in vederea semnarii unui acord de liber-schimb, anunta ministrul elvetian al Economiei, Johann Schneider-Ammann, citat de AFP, conform Mediafax. Am decis suspendarea negocierilor si am informat Rusia, a declarat ministrul, explicand hotararea prin actiunile Moscovei in regiunea ucraineana Crimeea. Exista dificultati din cauza situatiei din Crimeea si, intr-o astfel de situatie, nu putem pretinde ca nu exista probleme. Cu alte cuvinte, .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )