Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina: Trei militari au fost ucisi, iar alti 27 au fost raniti in confruntarile din estul tarii

B1 B1,
Ucraina: Trei militari au fost ucisi, iar alti 27 au fost raniti in confruntarile din estul tarii

Un numar de trei militari ucraineni au fost ucisi si alti 27 au fost raniti in ultimele 24 de ore in ofensiva lansata de Kiev impotriva rebelilor prorusi din estul tarii, a anuntat, joi, biroul de presa al. continuă pe B1

UCRAINA: Trei militari ucisi si 27 raniti in luptele din estul tarii

Doi soldati au fost ucisi dupa ce un transportor blindat de trupe a trecut peste o mina, iar al treilea si-a pierdut viata dupa ce camionul in care se afla si care transporta mai multi soldati a fost prins intr-o ambuscada, in apropiere de satul Muratov, din regiunea Lugansk.

Atac sinucigas cu bomba in Afganistan. Cel puntin sase militari NATO, ucisi

Atentatul nu a fost revendicat, iar nationalitatea militarilor NATO ucisi nu a fost precizata deocamdata. Este cel mai grav atac lansat in acest an impotriva fortelor internationale.

UPDATE Israel: Atacuri cu rachete asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. Miscarea Hamas revendica atacul

Treisprezece palestinieni, dintre care doi copii, au fost ucisi si peste 80 raniti marti, in raidurile israeliene din Fasia Gaza, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie AFP. UPDATE:Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au revendicat atacurile cu racheta de marti seara indreptate catre Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )