Libnet.ro
UNICEF

21:30

Udrea: Cum mai sunt doar cateva zile in care se poate depune candidatura pentru Primarie, hopa si dosarul penal pe numele lui Traian Basescu!

Adevărul Adevărul,
Udrea: Cum mai sunt doar cateva zile in care se poate depune candidatura pentru Primarie, hopa si dosarul penal pe numele lui Traian Basescu!

Elena Udrea crede ca noul dosarul penal in care Traian Basescu este acuzat de spalare de bani se vrea a fi un mesaj ca fostul presedinte sa nu candideze la Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Se dau semnale ca Basescu sa stea in banca lui, cu nepoteii sau la sah cu pensionarii. Udrea: Si cum mai sunt doar cateva zile in care se poate depune candidatura pentru Primarie, hopa si dosarul penal pe numele fostului presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu este urmarit penal in dosarul Casuneanu. Acesta este acuzat ca in anul 2000, pe cand de abia devenise primar al Primariei Capitalei, a cumparat.

7 magazine online care ofera reduceri substantiale de Paste

Mai sunt doar cateva zile pana la Paste, asa ca a inceput febra cumparaturilor din jurul acestei sarbatori. intrucat a devenit deja cunoscut obiceiul romanilor de a petrece mult timp in supermarketuri, magazinele online au pregatit reduceri si promotii la sute de produse si servicii, pentru a ajuta oamenii scape de stresul si agitatia specifice acestei perioade.

Il durea gatul de cateva zile si credea ca are o simpla viroza, dar a decis totusi sa mearga la doctor pentru un control. Cand s-a uitat in gura lui medicul a incremenit!

Cazul de mai jos a socat un medic din Malaezia, care spune ca in toata cariera lui nu a mai vazut asa ceva. Totul a inceput dupa ce un barbat s-a prezentat la control spunand ca il doare gatul de cateva zile. Desi.

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, nu mai sunt incepand de ieri proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiati din Cartea Funciara, insa mai au la dispozitie doua cai de contestatie, a precizat, ieri, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) Sibiu.

Elena Udrea: De cand cu ideea ca Traian Basescu ar putea intra in alegeri pentru PMB se tot dau semnale sa stea in banca lui

Fostul ministru al Transporturilor Elena Udrea a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca dosarul penal pe numele presedintelui MP Traian Basescu a aparut cu doar cateva zile inainte de incheierea termenului pentru depunerea candidaturilor la Primaria Capitalei.

Iohannis a fost RADIAT din Cartea Funciara. Nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este, incepand de luni, proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, intrucat a fost radiat din Cartea Funciara.

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca. A fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este incepand de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiat din Cartea Funciara, insa mai are doua cai de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )