Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ultima decizie nesimtita marca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir: s-au aprobat rente viagere uriase pentru ei

Adevărul Adevărul,
Ultima decizie nesimtita marca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir: s-au aprobat rente viagere uriase pentru ei

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal FRF), mecanism cu ajutorul caruia Nasul a luat mai multe decizii aberante, de-a lungul anilor, i-a facut un ultim cadou generos omului care a condus sportul-rege in Romania in ultimii 24 de ani. continuă pe Adevărul

Presedintele FRF considera nesimtita renta viagera de care va beneficia Mircea Sandu

Noul conducator al FRF, Razvan Burleanu, a declarat, miercuri, ca atat timp cat Mircea Sandu, in calitatea de presedinte de onoare al forului, va beneficia de o renta viagera nesimtita, va fi greu sa il.

Dumitru Dragomir, despre condamnarile din Dosarul Transferurilor: O pedeapsa nedreapta

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a postat, marti, un material pe site-ul sau in care a facut referire la condamnarile din Dosarul Transferilor. Pedepsele sunt nedrepte, a precizat Dragomir.

Dumitru Dragomir: Firma care a castigat drepturile TV pentru Liga 1 este din Malta/ GSP: In spatele firmei din Malta este Paszkany

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a vandut, pentru cinci ani, drepturile de televizare pentru meciurile din Liga 1 unei firme cu sediul in Malta, anunta site-ul fostului sef al LPF Dumitru Dragomir. Este vorba despre Intel Sky Broadcast Ltd. , iar afacerea s-a facut prin intermediul casei de avocatura Popoviciu si asociatii, potrivit site-ului oracoluldelabalcesti. ro. Surse GSP. ro sustin ca in spatele firmei din Malta este finantatorul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany.

LIVE Se alege noul sef al FRF. Mircea Sandu ramane presedinte onorific. ...

UPDATE: Cvorumul este indeplinit. Surse de la Casa Fotbalului spun ca seful FRF va fi stabilit azi, indiferent de numarul celor prezenti in sala. In sala de la Casa Fotbalului sunt prezenti 171 de membri, cu putin peste limita minima de 2/3 din totalul de 250, necesara pentru a avea loc alegerile. Mai este putin timp pana va fi ales noul sef al FRF. Mircea Sandu a stat in fruntea Federatiei 23 de ani. In sala se voteaza numirea lui Mircea Sandu ca presedinte de onoare. El este ales in cele .

Mircea Sandu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu, dupa alegerea lui Razvan Burleanu: Cel mai bun presedinte este cel ales

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, dupa ce Razvan Burleanu a devenit succesorul sau la Casa Fotbalului, ca este cel mai bun dintre candidati, daca a fost ales de Adunarea.

Mircea Sandu a devenit presedinte de onoare la FRF si se va ocupa de organizarea EURO 2020

Mircea Sandu a fost votat miercuri, in Adunara Generala a Federatiei Romane e Fotbal, drept noul presedinte de onoare al acestei institutii.

Mircea Sandu va fi presedinte de onoare al FRF

Mircea Sandu va fi presedinte de onoare ale Federatiei Romane de Fotbal FRF), informeaza Mediafax. Acesta a fost votat pentru aceasta functie de membrii FRF la Adunarea Generala de miercuri. Singurul vot impotr.

LIVE Alegerile FRF, in pericol de amanare! Mircea Sandu face a doua numaratoare a membrilor ...

UPDATE: Se reia sedinta dupa pauza, insa sala este mai goala. Mircea Sandu vrea sa faca din nou numaratoarea, cu toate ca initial se stabilise ca alegerile vor avea loc in baza cvorumul stabilit la inceputul intrunirii. Mai multi reprezentanti ai cluburilor din Liga I nu raspund prezentei, desi sunt in sala. Este posibil ca alegerile sa fie boicotate. ------- Se poate vota presedintele FRF. Cvorumul a fost indeplinit la inceputul sedintei Adunarii Generale, astfel ca indiferent de numarul .

Mircea Sandu, despre alegerile FRF de maine: Va garantez ca in 3-7 luni vor fi anticipate

Presedintele Mircea Sandu a declarat ca in situatia in care se va alege un nou presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, in cadrul Adunarii Generale de miercuri, atunci acesta va rezista in functie doar 3-7.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )