Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ultima declaratie a lui Sorin Grindeanu, inainte de votul motiunii de cenzura

Antena3 Antena3,
Ultima declaratie a lui Sorin Grindeanu, inainte de votul motiunii de cenzura

Sorin Grindeanu a facut o ultima declaratie inainte de a intra in sala de plen. Premierul sustine ca a avut o intalnire cu Liviu Dragnea care i-a cerut din nou demisia. Nu am avut o. continuă pe Antena3

Ce a declarat Augustin Jianu, singurul ministru care a ramas langa Sorin Grindeanu, dupa votul motiunii

Augustin Jianu, ministrul Comunicatiilor, singurul ministru care a ramas alaturi de Sorin Grindeanu dupa demisia colegilor sai dun Guvern, a avut o prima reactie la votul din Parlament care a dus la demiterea.

Ce face Sorin Grindeanu in ziua citirii motiunii de cenzura

Sorin Grindeanu a sustinut o conferinta de presa cu doar o ora inainte de citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Programul national de dezvoltare, faza a 2-a, este unul dintre.

Sorin Grindeanu: Sper ca votul pentru motiunea de cenzura sa nu fie o mare greseala. PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata inParlament, ca spera ca votul dat de alesi sa nu fie o mare greseala si ca spera ca peste sase luni sa nu ne.

Ultimul mesaj al lui Victor Ponta inainte de asaltul final de la votul motiunii

Marti seara. potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea ar fi incercat, pe ultima suta de metri, sa evite o motiune de cenzura impotriva propriului guvern si l-ar fi sunat pe premierul Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea, inaintea de votarea motiunii de cenzura: Am discutat 15-20 de minute cu Sorin Grindeanu

Presedintele Camerei Deputatilor si seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Parlament, inainte sa inceapa dezbaterea si votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, ca a discutat 15-20 de minute cu premierul.

Florin Iordache, ultima declaratie inaintea motiunii de cenzura: PSD nu este un partid santajabil

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a dat o ultima declaratie cu privire la soarta cabinetului Grideanu, inaintea motiunii de cenzura. S-a vehiculat faptul ca ruptura intre Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Eu nu inteleg de ce suntem azi, aici, in Parlament. Furtunile trec, ca oamenii care le provoaca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri de la tribuna Parlamentului, inainte de votul asupra motiunii de cenzura depusa de PSD si ALDE ca nu intelege de ce Romania a ajuns in aceasta.

VIDEO Grindeanu, dupa votul asupra motiunii de cenzura: Acest partid nu trebuia sa-si dea jos propriul Guvern ca asa a vrut un om. Raman in PSD

Premierul Sorin Grindeanu a spus, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern dupa votarea motiunii de cenzura, ca va ramane in PSD, care nu inseamna nici Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu si care nu trebuia sa treaca prin asemenea incercare, sa dea jos proriul Guvern, pentru ca asa vrea un singur om.

Imaginea momentului, dupa votul motiunii

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

Imaginea momentului, dupa votul motiunii (VIDEO)

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )