Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele pregatiri pe Insula Lesbos pentru venirea Papei Francisc: Suveranul Pontif se intalneste cu imigrantii (VIDEO)

B1 B1,
Ultimele pregatiri pe Insula Lesbos pentru venirea Papei Francisc: Suveranul Pontif se intalneste cu imigrantii (VIDEO)

Pregatiri pe ultima suta de metri inaintea vizitei suveranului Pontif in Lesbos. Muncitorii au fost surprinsi in timp ce vopseau pereti, faceau curat si chiar aranjau corturi pentru cei ce vor. continuă pe B1

Experti: Vizita papei Francisc pe Insula Lesbos are ca scop sa atraga atentia Europei asupra valorilor crestine

Papa Francisc vrea, ca prin vizita de sambata de pe Insula Lesbos, sa atraga atentia lumii asupra celei mai grave crize umanitare cu care se confrunta Europa dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, sa le reaminteasca oamenilor valorile crestine, dar si sa exercite presiuni asupra liderilor politici pentru a gasi o solutie demna la aceasta situatie, afirma analisti citati de presa internationala.

Experti: Vizita Papei Francisc pe Insula Lesbos are ca scop sa atraga atentia Europei asupra valorilor crestine

Papa Francisc vrea, prin vizita de sambata de pe Insula Lesbos, sa atraga atentia lumii asupra celei mai grave crize umanitare cu care se confrunta Europa dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, sa le reaminteasca oamenilor valorile crestine, dar si sa exercite presiuni asupra liderilor politici pentru a gasi o solutie demna la aceasta situatie, afirma analisti citati de presa internationala.

Presedintele Boliviei mesteca frunze de COCA si i-a recomandat papei Francisc sa faca la fel

Presedintele bolivian Evo Morales, primit vineri la Vatican de papa Francisc, i-a recomandat Suveranului Pontif sa mestece frunze de coca, planta din care se obtine cocaina.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )