Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimul Bugatti Veyron paraseste fabrica, la 10 ani de la lansare

B1 B1,
Ultimul Bugatti Veyron paraseste fabrica, la 10 ani de la lansare

Bugatti Veyron 16. 4 Grand Sport Vitesse La Finale, prezentat la inceput de martie la Salonul Auto de la Geneva, este ultimul Veyron produs, mai exact al 450-lea. Bugatti Veyron este cel mai rapid automobil de. continuă pe B1

VIDEO Ultimul Bugatti Veyron, al 450-lea produs, paraseste fabrica

Ultimul Veyron produs poarta numarul 450 si se numeste Bugatti Veyron 16. 4 Grand Sport Vitesse La Finale. Dupa ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, la inceput de martie, producatorul auto francez ne arata secvente din procesul de fabricatie al spectaculosului model.

Primul semn, dupa 10 ani, ca DNA isi atinge scopul. Sova si Iohannis

Desi Directia Nationala Anticoruptie asa cum o stim acum, nu panarama de PNA - s-a infiintat acum 10 ani, abia zilele trecute a sosit primul indiciu solid ca actiunile sale au inceput sa produca efecte la firul ierbii, in profunzimea societatii. Indiciul a venit sub forma unei stiri care a trecut mai degraba neobservata.

Pretty Woman, la 25 de ani de la lansare: 15 detalii mai putin stiute despre cea mai buna comedie romantica

Pelicula Pretty Woman/ Frumusica, considerata cea mai buna comedie romantica din toate timpurile, aniverseaza 25 de ani de la lansare. in spatele productie care a propulsat carierele lui Richard Gere si Julia Roberts se ascund o serie de detalii inedite: numele initial al filmului, adevaratele caractere ale personajelor sau actorii care au refuzat rolurile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )