Libnet.ro
UNICEF

19:00

Una din legile Big Brother, respinse de Senat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Una din legile Big Brother, respinse de Senat

Legea care prevede inregistrarea utilizatorilor de cartele preplatite si colectare si stocarea datelor acestora, una din legile Big Brother, a fost respinsa de Senat, in urma cererii de reexaminare transmisa de Curtea Constitutionala. continuă pe Wall-Street Ro

Senatul a respins legea privind inregistrarea datelor utilizatorilor de cartele prepay

Senatorii au respins, azi, in urma cererii de reexaminare transmisa de Curtea Constitutionala, una dintre legile Big Brother, respectiv cea care prevede inregistrarea utilizatorilor de cartele preplatite, precum si colectarea si stocarea datelor acestora, potrivit surselor din presa.

Legea Big Brother privind cartelele pre-pay, respinsa in Senat

Legea Big Brother privind cartelele pre-pay a fost respinsa de senatori. Legea a fost atacata la CCR de Avocatul Poporului si a fost declarata neconstitutionala pe motiv ca nu ofera garantii care sa asigure con.

Legea Big Brother privind cartelele prepay, respinsa in Senat

Legea Big Brother privind cartelele prepay a fost respinsa de senatori. Legea a fost retrimisa Parlamentului spre reexaminare ca urmare a faptului ca judecatorii Curtii Constitutionale au declarat actul normativ.

Senatorii reiau discutiile pe legea Big Brother

Senatorii discuta azi despre legea cartelelor pre-pay, lege care a fost atacata la Curtea Constitutionala de Avocatul Poporului. Pana acum, legea a fost declarata neconstitutionala pe motiv ca nu ofera ga.

Senat: Legea privind cartelele prepay, respinsa

Legea privind cartelele prepay a fost respinsa, joi, in senat, ca urmare a faptului ca judecatorii CCR au declarat actul normativ neconstitutional in ansamblul sau, informeaza Agerpres.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )