Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde s-a construit cea mai noua Biserica Ortodoxa din Romania. Este in varf de munte

Antena3 Antena3,
Unde s-a construit cea mai noua Biserica Ortodoxa din Romania. Este in varf de munte

Credinciosii care vor sa se roage intr-un loc cu adevarat unic sunt asteptati sa viziteze biserica de gheata de la Balea Lac. Ineditul lacas de cult a fost sfiintit de preoti ai Bisericii Ortodoxe si ai. continuă pe Antena3

Sfantul din Berinta care facea exorcizari la cea mai veche biserica din sat

Maramuresul are si el povestile lui legate de acel ritual care la unii le da fiori si anume exorcizarea. Unul din preotii care facea exorcizari in Maramures, in Berinta mai exact este Gheorghe Ghetie, despre care vorbeste scriitorul Augustian Buzura intr-un interviuu acordat Adevarul.

Sfantul din Berinta si exorcizarile pe care le facea in cea mai veche biserica din sat

Maramuresul are si el povestile lui legate de ritualul care unora le da fiori, si anume exorcizarea. Unul dintre preotii care facea exorcizari in Maramures, in Berinta mai exact, este Gheorghe Ghetie, despre care vorbeste scriitorul Augustin Buzura intr-un interviuu acordat ziarului Adevarul.

Daca te-ai saturat de Chrome sau Internet Explorer, Vivaldi e cea mai noua alternativa

Daca voiai cel mai necunoscut browser pe care sa il folosesti, se poatesa ai noroc. Abia a fost anuntat si responsabil de el este un fondator Opera. Google Chrome, Firefox si Internet Explorer pana apare Spartan si schimba tot) sunt cele mai populare browsere. Desigur, mai avem Safari doar pentru Mac), Opera sau Maxthon, dar [].

Sony cauta cea mai buna fotografie realizata cu telefonul. Cum te inscrii si ce castigi

World Photography Organisation lanseaza o noua sectiune a competitiei Sony World Photography Awards 2015. Fotografii mobili se pot inscrie pentru a-si demonstra talentul si cu cea mai populara camera foto: telefonul. iPhone e cea mai populara camera foto de pe Flickr, urmata de modele de la Canon. Cea mai buna camera e cea pe care [].

Demis Roussos, condus pe ultimul drum de cea mai buna nevasta pe care a avut-o. Incredibila poveste de dragoste dintre Pamela si Demis

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat vineri intr-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat si Pamela Roussos Ratiu, cea despre care artistul spunea ca i-a fost cea mai buna sotie. Fostul model international a istorisit intr-un interviu pentru Adevarul spectaculoasa poveste de dragoste pe care a trait-o alaturi de Demis Roussos.

Mircea Badea: Aceasta este cea mai importanta seara din ultimii 10 ani. Mi se pare extraordinar de important ca DNA este divizia penala a SRI

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, realizata de Razvan Dumitrescu, la Antena 3, ca aceasta este cea mai importanta seara.

Simona Halep, cea mai bine imbracata jucatoare la Australian Open! E mai tare decat Maria Sharapova si Serena Williams!

Simona Halep a fost desemnata cea mai bine imbracata jucatoare de anul acesta din cadrul turneului de tenis Australian Open. Romanca le-a devansat astfel de Serena Williams si Maria Sharapova! .

Finantele vor sa imprumute 5 miliarde de lei in februarie, cea mai mare suma lunara din ultimii patru ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute in luna februarie prin vanzarea de titluri de stat 5 miliarde de lei, cea mai mare valoare a emisiunilor brute incepand din februarie 2011 si in urcare de la 3,6 miliarde de lei in prima luna a acestui an, potrivit Mediafax.

Cea mai simpla metoda de slabit: calorii negative din alimente

Specialistii in nutritie sustin ca cea mai simpla metoda de sladit este consumul de calorii negative din alimente. Mai precis, caloriile negative din alimente mentin nivelul energetic ridicat al organismului si sunt mu.

Singurul drum spre cea mai mare exploatatie agricola din Europa, din Insula Mare a Brailei, ciuruit de cratere adanci de aproape un metru

Agricost SRL firma care administreaza cea mai mare exploatatie agricola din Europa, de 55. 000 hectare, precum si cele doua comune din incinta indiguita a insulei Mari a Brailei, Marasu si Frecatei, au o singura cale de acces spre municipiul Braila: drumul judetean 212A. Portiuni intregi din aceasta sosea sunt foarte greu de parcurs din cauza gropilor, dar situatia cea mai grava este pe tronsonul cuprins intre trecerea bac si dig.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )