Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ungaria: inca un bulgar a fost retinut in cazul mortii celor 71 de imigranti

B1 B1,
Ungaria: inca un bulgar a fost retinut in cazul mortii celor 71 de imigranti

Politia ungara a mai retinut un suspect in cazul mortii celor 71 de imigranti intr-un camion abandonat in Austria. Potrivit AFP, citata de Agerpres, acesta ar fi un bulgar. Vineri autoritatile din tara. continuă pe B1

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Un al cincilea suspect, un bulgar, a fost retinut de politia ungara

Un al cincilea suspect, un bulgar, a fost retinut de politia ungara in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul anchetei privind camionul gasit abandonat in Austria si in care se aflau cadavrele a 71 de refugiati, a anuntat duminica politia ungara, citata de AFP.

Cei patru suspecti retinuti in Ungaria in cazul mortii celor 71 de imigranti au primit mandat de arestare

Procurorii unguri au decis arestarea pentru 30 de zile a celor patru barbati suspectati ca au transportat cei 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion in Austria, informeaza Reuters. Suspectii, trei.

Camionul groazei: Trei suspecti au fost arestati in cazul mortii celor 71 de imigranti in Austria. Soferul era cetatean libanez, nu roman (VIDEO)

UPDATE 14:05: Politia austriaca il cauta in Romania pe liderul gruparii de traficanti responsabil pentru camionul groazei. Se pare ca politia austriaca confirma faptul ca gruparea de traficanti este.

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Arestul preventiv pentru cei patru suspecti, prelungit pana pe 29 septembrie (justitia ungara)

Cei patru suspecti in cazul mortii a 71 de refugiati, descoperiti joi intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, vor fi mentinuti in arest pana pe 29 septembrie, a decis sambata justitia ungara, transmite AFP.

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria

Un roman in varsta de 29 de ani, care conducea un camion cu 26 de refugiati, a fost retinut in Austria, trei copii din autovehicul fiind in stare grava din cauza deshidratarii, a informat sambata agentia austriaca de presa APA, citata de Reuters in pagina electronica.

Directorul SJU Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, a fost retinut joi dimineata, pentru 24 de ore, pentru luare de mita, in urma flagrantului realizat in Bucuresti.

Un grup de romani a fost retinut in Ungaria pentru trafic de persoane

ACTUALIZARE 20:10 MAE: Numarul romanilor retinuti in Ungaria a crescut la 18 in prezent, 18 cetateni romani sunt retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane, dupa ce la cele 16 persoane retinute in zilele de 26 si 27 august li s-au mai adaugat doua care se afla in arest la Szeged, respectiv in Fejer, a declarat purtatorul de cuvant al MAE, Raluca Lunculescu, transmit surse din presa.

Un grup de romani a fost retinut in Ungaria pentru trafic de persoane

Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata astazi de catre politia ungara, despre faptul ca patru cetateni romani au fost retinuti la data de 26 august in Budapesta, fiind cercetati pentru trafic de persoane. Potrivit informarii politiei ungare, cei patru cetateni romani vor fi audiati in cursul acestei zile, conform unui comunicat de presa.

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria. Trei copii se afla in stare grava

Trei copii se afla in stare critica dupa ce au fost gasiti deshidratati intr-un al doilea camion care transporta 26 de imigranti din Austria in Germania. Soferul camionului, un roman in varsta de 29 de ani prins la granita cu Germania dupa o urmarire, a fost arestat.

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria: Soferului nu-i pasa de oamenii din spate

Trei copii au fost descoperiti in stare critica intr-un al doilea camion care transporta 26 de imigranti din Austria in Germania, ei fiind deshiratati. Soferul camionului, un roman in varsta de 29 de ani prins la granita cu Germania dupa o urmarire, a fost arestat.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )