Libnet.ro
UNICEF

10:30

UniCredit imprumuta cu peste 20 milioane euro o subsidiara a grupului Premium Porc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UniCredit imprumuta cu peste 20 milioane euro o subsidiara a grupului Premium Porc

UniCredit Bank AG si UniCredit Tiriac Bank au acordat o linie de finantare de peste 20 de milioane de euro producatorului de carne de porc Degaro, pentru cresterea capacitatii de productie a doua ferme si constructia unei fabrici de nutreturi combinate. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la persoane care ar fi produs un prejudiciu de peste doua milioane euro in domeniul medical si in constructii

Politistii efectueaza, joi dimineata, 15 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in doua judete, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste doua milioane euro, prin evaziune fiscala in.

Profitul CEZ in Romania a scazut in prima jumatate a anului la 65,5 milioane euro

Profitul operational al grupului ceh CEZ in Romania a scazut cu 14% in prima jumatate a anului, la 1,8 miliarde coroane cehesti 65,5 milioane euro), in contextul impactului negativ al suspendarii alocarii in a doua parte a anului trecut a.

Heroina de 20 de milioane de euro, capturata cu putin inainte de a intra in Romania prin vama Giurgiulesti-Galati

Captura a fost facuta de vamesii din Republica Moldova, in urma unui control de rutina. Cele 136 de kilograme de heroina erau ascunse intr-un camion condus de un bulgar de origine romana, care transporta teracota cu destinatia Bulgaria.

UniCredit, profit net consolidat de 24 milioane euro in prima jumatate a anului 2015

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, prin intermediul unui comunicat trimis redactiei, ca a realizat un profit net consolidat de 106,8 milioane de lei 24 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2015, inainte de interesul minoritar.

IGPR: Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala in cadrul unei clinici medicale

Politistii efectueaza, in aceasta dimineata, 15 perchezitii domiciliare, in Bucuresti si in doua judete, la persoane banuite ca au cauzat un prejudiciu de peste doua milioane de euro, prin evaziune fiscala in domeniul medical si in constructii, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane.

Mircea Marian: intre PNL si Diaspora s-a produs o ruptura. Liberalii au intors spatele celor peste trei milioane de romani de peste hotare

Jurnalistul Mircea Marian scrie intr-un articol ca intre PNL si Diaspora a aparut o ruptura si sustine ca liberalii au intors spatele celor peste trei milioane de romani plecati peste hotare. Pur si.

Vest-Energo vrea 8,5 milioane euro de la banci

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmind ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica.

Vest-Energo, imprumut de 8,5 milioane euro pentru investitii in productia de energie electrica

Actionarii companiei Vest-Energo VESE), proprietarul CET Militari, au aprobat contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro, urmand ca suma sa fie folosita integral pentru investitii in doua grupuri de productie de energie electrica.

Piata de leasing financiar a ajuns la 769 milioane euro in primul semestru, in crestere cu 16%

Piata de leasing financiar a urcat cu 16% in primul semestru, la 769 milioane euro, sustinuta in continuare de vehicule, care au inregistrat o crestere de 18%, fiind totodata finantate mai multe echipamente de constructii si echipamemnte medicale, a.

Interesul romanilor pentru produsele dietetice creste cu peste 20% in perioada verii

In perioada verii romanii acorda un interes din ce in ce mai mare sanatatii si aspectului fizic, vanzarile de pe segmentul de produse dietetice crescand cu peste 20% in lunile iulie-august, anunta AlimenteSpeciale. ro, unul dintre magazinele online de pe piata locala, specializat in produse dietetice.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )