Libnet.ro
UNICEF

16:00

Uniunea Editorilor din Romania: Exista ingrijorarea ca nici la anul nu vor fi manuale noi pe bancile elevilor

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Editorilor din Romania: Exista ingrijorarea ca nici la anul nu vor fi manuale noi pe bancile elevilor

Manualele digitale si manualele tiparite conform noilor programe este posibil sa nu ajunga pe bancile elevilor nici in septembrie anul viitor, au avertizat reprezentantii Uniunii Editorilor din Romania UER), precizand ca Ministerul Educatiei nu a aprobat nici pana acum metodologia pe baza careia acestea sa fie dezvoltate. Cred ca in cateva luni putem digitiza un manual pe baza continutului existent pornind de la propunerilor Ministerului, a declarat Alexandra Craciunoiu, reprezentant SIVECO. Paul Balogh, managing partner la Read Forward, companie care a realizat primul manual digital in limba romana, a sustinut ca pariaza pe tehnologia HTML. Este o platforma pe care noi am facut-o, functioneaza deja in clasele Samsung din Romania, a afirmat acesta. Vezi in articol opiniile editorilor si ale companiilor de soft educational despre clasa digitala . continuă pe Hotnews

Ponta: O alta companie vrea sa inceapa explorari de anul viitor. Chevron nu se retrage din Romania

Chevron nu se retrage din Romania, iar Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale, a anuntat premierul Victor Ponta, luni seara, aflat in vizita la Washington. in plus, premierul spune.

Surpriza neplacuta pentru Chevron. Compania ar putea fi scoasa din Romania

Chevron ar putea avea o surpriza neplacuta din partea parlamentarilor care pregatesc un proiect de lege ce ar putea scoate compania din Romania. Plenul Senatului dezbate astazi propunerea prin care ar urma sa.

Mostenitorul coroanei britanice va primi drept cadou de botez o pajiste cu flori din Romania

Mostenitorul coroanei britanice va primi drept cadou de botez o mica parte din Romania. Mai exact, o pajiste cu flori din Valea Zalanului. Ideea ii apartine contelui Tibor Kalnoky, prietenul si gazda transilvana.

Ponta: L-am asigurat pe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice

Premierul Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din Romania nu va mai fi niciodata implicata in batalii politice. Mi-a spus ca pentru companiile americane -.

Tiriac lanseaza prima platforma online din Romania pentru achizitia produselor petroliere

Oil Energy Trading, parte a Diviziei Tiriac Energy, a lansat primul portal pentru comercializarea produselor petroliere din Romania si Europa de Est adresat clientilor companiei cu si fara contract, ce are rolul de a simplifica procesul de achizitie.

Harta gazelor de sist din Romania.

Cu incepere din anul 2000, guvernele care s-au succedat la conducerea tarii au semnat nu mai putin de 59 de acorduri petroliere ce fac posibila, in viitor si in anumite conditii, exploatarea gazelor de sist. Dezbaterile ce au inceput zilele acestea, dupa ce localnicii din comuna Pun-ges-ti din judetul Vaslui s-au revoltat impotriva companiei americane Chevron, s-ar putea extinde in viitor in multe din judetele tarii, in conditiile in care lucrari de explorare ce au loc in 60 de perimetre vor .

Iata care sunt primele zone din Romania certificate ca destinatii ecoturistice

Maramures, Zarnesti si Muntii Apuseni vor fi primele trei zone din tara certificate ca destinatii ecoturistice, incepand din primavara anului viitor. Alte sase zone se afla pe lista viitoarelor destinatii.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Primul ministrul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din.

Urmarile cutremurelor din Galati: Controale la sange si acuzatii de incompetenta in institutele de cercetare din Romania

Institutele de cercetare din Romania vor fi controlate la sange. Decizia guvernantilor vine dupa ce saptamana trecuta seful Institutului de Geologie a fost demis pe motiv ca a gestionat defectuos rezultatele.

Dovada ca nimic nu este intamplator in viata. Plecate in aceeasi zi dintr-un orfelinat din Romania, s-au regasit 18 ani mai tarziu, in SUA

Nimic nu este intamplator in viata, iar aceasta poveste plina de speranta si bucurie aduce lumina celor care trec prin situatii disperate. Aceste doua fetite au fost abandonate la nastere intr-unul din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )