Libnet.ro
UNICEF

13:00

Uniunea Europeana ofera peste 3,3 milioane de lei, sub forma de subventie, crescatorilor de animale din judetul Ialomita

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana ofera peste 3,3 milioane de lei, sub forma de subventie, crescatorilor de animale din judetul Ialomita

Centrul Judetean APIA Ialomita informeaza crescatorii de animale din judet, in special pe cei de oi si capre, cu privire la faptul ca a inceput efectuarea platilor subventiilor aferente anului trecut, pentru acest sector zootehnic. continuă pe Adevărul

FOTO Au inceput lucrarile la Insula de Agrement. Investitia, de peste 40 de milioane de lei, trebuie finalizata in 2016

Firmele Conbac SSAB au castigat licitatia pentru modernizarea Insulei de Agrement din Bacau iar de la 1 aprilie au primit autorizatia pentru inceperea lucrarilor. Deja au fost demolate o parte din cladiri dar si vechiul strand pentru copii. Constructorii trebuie sa termine lucrarile in maxim 10 luni. Valoarea investitiei este de aproximativ 40 de milioane, din care jumatate din fonduri sunt de la Uniunea Europeana.

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,28 milioane euro).

MFE semneaza in aceasta luna contracte de aproape 600 milioane lei

Ministerul Fondurilor Europene MFE) va semna, in aprilie, mai multe contracte finantate prin Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE), in valoare totala de aproximativ 587 milioane lei, cu beneficiari publici si privati, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 1,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate 7. 084,20 lei 1. 767,82 euro).

Guvernul a alocat 5 milioane lei pentru consolidarea cladirilor cu bulina

Executivul a aprobat programul national de actiuni din 2015 pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, pentru care a alocat cinci milioane de lei, in urma sedintei de Guvern de ieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )