Libnet.ro
UNICEF

23:00

UNSR discuta, luni, cu ministrul pentru invatamant Superior, despre modificarea Legii Educatiei

România Liberă România Liberă,
UNSR discuta, luni, cu ministrul pentru invatamant Superior, despre modificarea Legii Educatiei

Uniunea Nationala a Studentilor UNSR) discuta, luni, cu ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, despre modificarea Legii Educatiei, prin ordonanta de urgenta. continuă pe România Liberă

UNSR sustine MEN in reorganizarea invatamantului superior

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania lauda demersul Ministerului Educatiei Nationale MEN) privind reorganizarea sistemului de invatamant superior, arata organizatia, intr-un comunicat de presa remis RL.

Ministrul Costoiu: Voi cere Senatului UMF Iasi sa fie aplicata legea in cazul rectorului Vasile Astarastoae

Ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat vineri ca Ministerul Educatiei a primit scrisoarea de la ANI in care se solicita revocarea din functii a rectorului UMF Iasi, Vasile Astarastoa si a precizat ca va cere imperios Senatului Universitatii ca legea sa fie pusa in aplicare.

Ponta discuta luni cu Basescu despre reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat ieri agentiei Mediafax ca va merge luni la Palatul Cotroceni, sa discute cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca intrevederea va avea ca tema principala reducerea contributiilor de asigurari sociale.

Ponta merge luni la Cotroceni pentru a discuta cu Basescu, pentru reducerea CAS

Premierul Victor Ponta a declarat agentiei Mediafax ca va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu, surse din Administratia Prezidentiala spunand ca discutia va avea ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )