Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai cunoscuti medici din Iasi a murit. A fost gasit fara suflare in masina sa

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cunoscuti medici din Iasi a murit. A fost gasit fara suflare in masina sa

Medicul Cristian Dinu Popescu a murit. Fostul director al Spitalului de Recuperare Iasi a fost gasit fara suflare in masina sa, dupa ce a fost dat disparut inca de vineri de familia sa. Apropiatii su. continuă pe Antena3

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Ce se intampla la pompele din Romania

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Asta ar fi vestea buna, insa soferii romani nu prea se pot bucura de preturile mici. Italienii, grecii sau francezii pot cumpara mult mai mult carburant.

Business report:Cei mai rapizi constructori din lume. Romania ar avea toate autostrazile gata in timp record;Companiile energetice - stoarse de dividende de miliarde;Cifrele dezastrului. Veniturile nu mai fac fata cheltuielilor cu pensiile si salariile b

Dacia Logan MCV 1. 5 dCi: Din ce in ce mai frumos.  Gamele Dacia Logan si Sandero au beneficiat de un facelift, care imbunatateste discret masinile. Iata ce. Poti sa-ti platesti singur contributia la pensia publica.  Pana la 27 aprilie persoanele care nu au calitatea de pensionari pot efectua plata contributiei de asigurari sociale pentru.

Cel mai cunoscut neurolog iesean a murit. Profesorul Cristian Popescu a fost gasit decedat in masina personala

Unul dintre cei mai cunoscuti medici ai Iasului, neurologul Cristian Popescu, si-a pierdut viata duminica, 02 aprilie. Renumitul profesor a fost gasit inconstient pe raza comunei Golaiesti, in autoturismul pe care il detinea.

Cristian Popescu a murit. Cel mai cunoscut neurolog iesean, gasit decedat in masina

Unul dintre cei mai cunoscuti medici ai Iasiului, neurologul Cristian Popescu, si-a pierdut viata duminica. Renumitul profesor a fost gasit inconstient pe raza comunei Golaiesti, in autoturismul pe care i.

Seful BCR Pensii trage un semnal de alarma in privinta ideii de nationalizare a pensiilor private: Decidentii romani sa stea departe de iluzia solutiilor pe termen scurt

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti din Romania, Radu Craciun, CEO BCR Pensii, atrage atentia asupra ideii de nationalizare a pensiilor private Pilonul II), care ar puta fi luata in calcul ca o mo.

S-a aflat secretul uneia dintre cele mai misterioase cladiri din Timisoara. Ce legatura are cu fosta Securitate

O casa misterioasa, invaluita de iedera si istorie, aflata pe bulevardul Corneliu Coposu, de langa strandul Termal, a facut multe generatii de timisoreni sa se intrebe ce poveste ascunde.

Andi Moisescu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Putini stiu asta despre el

Este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV, insa putini stiu ca Andi Moisescu a inceput de jos. Mai precis, pana sa devina cunoscut, realizatorul a vandut ziare la.

MedLife a cumparat 80% din Almina Trading

MedLife simbol bursier M), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a anuntat ca a finalizat achizitia pachetului majoritar de 80% din Almina Trading, companie de servicii medicale prezenta pe piata din Dambovita si Ilfov cu opt centre medicale.

Descoperire uluitoare a oamenilor de stiinta. Teoria care da peste cap tot ce stiam despre cel mai temut pradator din istorie

Renumitul Tyrannosaurus rex, dupa cum sugereaza si numele sau, teroriza Terra, fiind unul dintre cei mai de temut pradatori la sfarsitul Cretacicului. De 12 metri lungime si patru inaltime, cu o.

MedLife a cumparat 80% din Almina Trading, companie care are opt centre medicale in Dambovita si Ilfov

MedLife, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din Romania, a anuntat ca a finalizat achizitia pachetului majoritar de 80% din Almina Trading, companie de servicii medicale prezenta pe piata din Dambovita si Ilfov cu opt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )