Libnet.ro
UNICEF

07:15

Unul dintre cei mai importanti suspecti in atacul din Benghazi, capturat de SUA

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai importanti suspecti in atacul din Benghazi, capturat de SUA

Armata Statelor Unite ale Americii au capturat unul dintre principalii suspecti implicati in cazul atacului asupra consulatului american din Benghazi din 2012. Suspectul a fost capturat duminica spre luni, in urma urma unui raid nocturn organizat pe teritoriul libian. continuă pe Adevărul

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Povestea lui Suleyman Magnificul, unul dintre cei mai straluciti conducatori, ajunge pe marele ecran

Serialul Suleyman Magnificul Sub domnia iubirii s-a incheiat in Turcia pe 11 iunie, insa producatorii vor sa realizeze su un lungmetraj despre viata celui mai indragit Sultan, scrie tvmania. ro.

Business Report: Patru dintre cei mai mari 10 latifundiari ai Romaniei sunt straini. Danezii, ultimii intrati in top; Investitiile in petrol si gaze naturale vor fi stimulate; Scenarii pentru Romania in cazul acutizarii conflictului pe tema gazelor

Vanzarea-cumpararea terenurilor agricole din extravilan - semne de intrebare sau de blocaj?Exigentele Legii nr. 17/2014 - mult-discutate. Fiscalitatea in Europa: Romania se bazeaza pe taxarea consumului si a muncii. Ponderea taxelor si contributiilor sociale in PIB in tarile UE a crescut.

Unii dintre cei mai in voga artisti internationali, BLOCATI de Youtube

YouTube va bloca videoclipurile unor artisti precum Adele, Arctic Monkeys si Radiohead dupa ce anumite case de discuri independente au refuzat sa semneze contractul de acceptare a conditiilor tarifare pentru noul.

Cele mai vizibile branduri din turism in publicitate: Christian Tour, lider la reclame

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea turismului in publicitate din punct de vedere al numarului de reclame difuzate de media, in primele cinci luni ale anului 2014.

CM 2014. Traficanti dependenti de sportul rege. Cum a fost arestat din cauza fotbalului un lord al drogurilor

Unul dintre cei mai importanti mafioti mexicani, Diaz Barajas, a fost retinut la Rio de Janeiro, in timp ce incerca sa ajunga la meciul selectionatei El Tri cu Brazilia. La arestarea lui a contribuit si FIFA, care a anuntat autoritatile braziliene ca s-au cumparat bilete pe numele lui Barajas!.

Tata si star la Hollywood: cum se descurca cei mai cunoscuti 10 barbati in aceasta postura

A fi tata si star la Hollywood reprezinta una dintre cele mai grele meserii pentru unii dintre cei mai cunoscuti barbati din lume. De Ziua Tatalui, nume precum Brad Pitt, Elton John sau Matthew McConaughey vorbesc despre placerile si obstacolele posturii de tata.

Tata si star la Hollywood: cum se descurca cei mai cunoscuti 10 barbati in postura de parinte

A fi tata si star la Hollywood reprezinta una dintre cele mai grele meserii pentru unii dintre cei mai cunoscuti barbati din lume. De Ziua Tatalui, sarbatorita anul acesta in SUA pe 15 iunie, nume precum Brad Pitt, Elton John sau Matthew McConaughey vorbesc despre placerile si obstacolele posturii de tata.

Business report: Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale ar aduce 120 de lei in plus la un salariu mediu pe economie, angajatului sau angajatorului; Antreprenorii fug de creditele garantate de stat; Top cei mai mari angajatori privati din Romania

Creditarea dupa criza: Evolutia dobanzilor la creditele noi pentru companii - tentativa esuata de majorare fata de inceputul anului. Pe fondul scaderii puternice a inflatiei anuale au scazut si dobanzile la creditele acordate persoanelor juridice. Autostrada noua care falimenteaza vechile afaceri. Deschiderea autostrazii Sibiu - Deva a dus zeci de hoteluri si restaurante, aflate pe drumurile nationale si europene din apropiere - unde traficul s-a redus cu pana la 80% - intr-o situatie disperata.

Doua vinuri romanesti, in topul celor mai bune 200 de bauturi din lume

Intr-un top al celor mai bune 200 de vinuri publicat de cotidianul britanic Daily Mail se regasesc doua vinuri romanesti. Topul a fost realizat de Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti critici de vinuri din Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )