Libnet.ro
UNICEF

23:00

Unul dintre cei mai puternici executivi din Romania: Problema este ca am devenit bogati mult prea repede. Din aproape nimic, am ajuns sa nu mai putem numara Porsche-urile Cayenne de pe strazi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unul dintre cei mai puternici executivi din Romania: Problema este ca am devenit bogati mult prea repede. Din aproape nimic, am ajuns sa nu mai putem numara Porsche-urile Cayenne de pe strazi

Romania este, fara indoiala, una dintre cele mai bogate tari din Europa si cu un potential de dezvoltare urias atat din punct de vedere al agriculturii, dar si industrial, insa unul dintre motivele pentru care astazi nu valorificam acest avantaj si. continuă pe Wall-Street Ro

A murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de radio

Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radiofonice, a murit, vineri seara, la varsta de 70 ani, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, au declarat pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Radio Romania Actualitati.

Marius Sumudica a fost demis de la Concordia Chiajna. Acesta era unul dintre cei trei antrenori care rezistasera pe banca de la inceputul sezonului in Liga I

Marius Sumudica a fost demis din functia de antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, duminica, dupa rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu FC Brasov 1-1), in etapa a 24-a a Ligii I, a confirmat pentru Agerpres ofiterul de presa al clubului, Florin Petrescu.

Cele mai mici orase din Romania. Nucet, orasul cu trei strazi, marginit de o plantatie de nuci

Cu o populatie ce depasea 5. 000 de suflete, in anul 1956 Nucetul era declarat oras. La recensamantul din anul 2012, numarul locuitorilor a coborat sub 2. 200 de personae, fiind unul dintre cele mai mici orase din Romania.

Cele mai scumpe orase din Romania. Pe ce cheltuiesc romanii cei mai multi bani in orasele sugative-financiare

Cele mai scumpe orase din Romania sunt acelea in care puterea de cumparare a locuitorilor este redusa. Adevarul va prezinta astazi preturile la chirie sau alimente din cateva orase ale tarii, dar si harta celor mai scumpe orase din Romania.

Au reusit sa pacaleasca vigilenta autoritatilor zeci de ani. Cine sunt cei mai cautati oameni din lume

In ultimii 50 de ani, FBI-ul nu a avut timp de odihna. De la separatisti portoricani pana la teroristi islamici, institutia americana a investigat si rezolvat nenumarate cazuri, evitand o serie de amenintari la adresa cetatenilor Statelor Unite ale Americii. in ciuda eforturilor depuse, FBI-ul a dat, insa, si rateuri. Iata care sunt cei mai cautati oameni pe care FBI-ul inca nu i-a gasit.

In vizita la Ariston Thermo Romania, un birou spatios conectat in acelasi timp cu peste 10 tari

Ariston Thermo Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata centralor termice, isi desfasoara activitatea intr-un birou spatios, pe o suprafata de 800 mp, in zona Stefan cel Mare.

Unul dintre ucigasii din campus este fiul unui oficial guvernamental

Abdirahim Abdullahi, unul dintre cei patru atacatori care au ucis studentii din campusul kenyan Garissa, a fost identificat drept fiul unui oficial guvernamental, a anuntat astazi Ministerul de Interne de la Nairobi, potrivit BBC.

Cum se face dreptatea in Stabor. Cei trei judecatori, cei mai drepti dintre tigani: Zburau securile, dar am reusit sa aducem pacea

Au fost alesi sa judece neintelegerile dintre romi si sa aduca pacea in comunitatile de tigani. Este vorba de trei dintre cei mai vestiti judecatori romi, denumiti tigani krisinitori, care locuiesc in cartierul Meteor din Targu Jiu. Sunt chemati sa imparta dreptatea si sa aduca intelegerea intre romii din toata Oltenia, dar si din alte zone ale tarii.

Cele mai mari tepe din Romania: metode folosite de infractori pentru a-i pacali pe romani

Cele mai mari tepe din Romania. Infractorii sunt inventivi, mai ales atunci cand vine vorba de modalitati de a-si umple buzunarele. Adevarul va prezinta o serie de metode la care escrocii au apelat pentru a insela romanii.

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )