Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai cunoscute droguri ar putea fi folosit in scopuri terapeutice

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai cunoscute droguri ar putea fi folosit in scopuri terapeutice

MDMA, forma pura de Ecstasy, ar putea fi folosita in curand in medicina, pentru a trata pacientii care sufera de boli incurabile si pentru a le oferi o mana de ajutor celor care sufera de sindromul stresului post-traumatic. in ceea ce priveste sindromul stresului post-traumatic, rezultatele au fost atat de promitatoare, incat FDA a introdus []. continuă pe Playtech

Calendarul Pirelli 2017 sfideaza falsele idei despre frumusete: imagini neretusate cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume FOTO VIDEO

Calendarul Pirelli 2017 a fost dezvaluit in premiera publicului, imaginile cu 14 dintre cele mai apreciate actrite din lume nefiind deloc retusate, iar la sedintele foto artistele au purtat un machiaj minimal, ideea editiei de anul viitor fiind de a promova frumusetea naturala si de a elimina asteptarile nedrepte si nerealiste pe care societatea le are de la vedetele hollywoodiene.

Mitt Romney, unul dintre cei mai aspri critici ai lui Trump in campania electorala, este increzator ca ar putea deveni secretar de stat in noua administratie

Republicanul Mitt Romney s-a intalnit cu presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, cu care a discutat despre posibilitatea de a deveni seful diplomatiei americane in noua administratie care va fi investita pe 20 ianuarie.

Propunerea SOCANTA a unei romance stabilite in UK pentru pentru mamele de bebelusi: UNA DINTRE CELE MAI MARI PSIHOPATE. Femeia asta invita mamici la ea acasa si...(FOTO)

O romanca stabilita in Marea Britanie, proaspata mamica, si-a socat conationalele cu copii mici cand, cu o propunere halucinanta. Raluca le chema pe femei acasa la ea, iar apoi le.

Facut in Maramures, catalogul creatorilor locali. Cele mai importante nume din toate domeniile, incluse pe lista

Facut in Maramures este un proiect ce a iesit de sub tipar in urma cu foarte putin timp. Catalogul creatorilor locali de branduri arata cat de importanta este creativitatea in orice domeniu. Distribuit gratuit, catalogul dezvaluie povestile, uneori uimitoare, ale nasterii celor mai cunoscute brandui maramuresene.

Gest emotionant de Ziua Nationala a Romaniei: jandarmii au arborat drapelul pe cel mai inalt varf montan

Jandarmii montani au arborat drapelul national pe unul dintre cele mai inalte varfuri montane din tara, Parangul Mare, de 2. 519 metri, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Histria, cel mai vechi oras din Romania, asteapta vremuri mai bune. Cetatea a fost intemeiata la mijlocul secolului al VII-lea i.e.n. si a fost locuita 1.300 de ani

Se spune ca noi, romanii, nu stim sa ne punem in valoare istoria. Avem dreptate. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al primului oras din Romania: Histria, cel mai reprezentativ obiectiv al arheologiei clasice pe teritoriul Romaniei.

Dinamo-Steaua, Eternul Derby al cvasidebutantilor. Dorin Rotariu si Adi Popa au bifat cele mai multe dueluri, dintre componentii loturilor actuale

Confruntarea dintre Dinamo si Steaua, cel mai des intalnit duel din fotbalul romanesc, a ajuns in fata celui de-al 166-lea episod oficial si al 138-lea in Liga I. Dintre actualii jucatori ai celor doua rivale, cele mai multe derby-uri au bifat Adi Popa 11) si Dorin Rotariu 10), majoritatea putand numara pe degetele unei singure maini duelurile la care au luat parte.

Atelierele lui Brancusi din Paris, in care au prins viata unele dintre cele mai valoroase lucrari din lume

Atelierele din Paris unde marele sculptor Constantin Brancusi a dat viata operei sale reprezinta un mic univers al satului romanesc, care a fost tot timpul in sufletul artistului.

intalnirea cu moartea a unui preot-speolog: a fost la un pas sa fie strivit de 15 tone de piatra intr-una dintre cele mai fascinante pesteri din tara

Saptamana trecuta, o bucata din tavanul pesterii Tausoarelor, grea de 15 tone s-a prabusit. Custodele pesterii, preotul-speolog Crin Theodorescu se afla in interior cand s-a intamplat, descriind cu lux de amanunte intalnirea sa cu moartea.

Cele mai celebre picioare din showbiz in ultimul secol

Tina Turner a implinit ieri 77 de ani. Artista este celebra in toata lume nu doar prin vocea si talentul ei artistic, ci si prin faptul ca are, pare-se, cele mai frumoase picioare din industria muzicii. Iata insa care au fost vedetele din ultimul secol care au cucerit publicul prin frumusetea picioarelor lor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )