Libnet.ro
UNICEF

21:00

UPDATE Accident grav pe autostrada Soarelui. SMURD: 29 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Adevărul Adevărul,
UPDATE Accident grav pe autostrada Soarelui. SMURD: 29 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 29 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui. SMURD: 26 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 26 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

VIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Un accident a avut loc, duminica, pe Autostrada Soarelui, unde un autocar si un autoturism au intrat in coliziune, informeaza Centrulul InfoTrafic al Politiei Romane. Accidentul s-a produs in jurul orei 12. 33 de persoane au fost ranite.

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui: 26 de persoane au fost duse la spital

ARTICOL ACTUALIZAT Accidentul rutier produs duminica pe autostrada Bucuresti-Constanta A2), cand un autoturism a lovit un autocar, s-a soldat cu 26 de raniti care au fost transportati la spitale din Capitala de SMURD si de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alti sapte s-au deplasat cu mijloace de transport proprii, potrivit dr. Bogdan Oprita. 00: Noua dintre persoanele ranite raman internate la Floreasca. Patru dintre acestea sunt in stare grava.

ACCIDENT RUTIER GRAV pe Autostrada Soarelui. Cel putin 15 persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminica. Conform primelor informatii, un autocar si o masina au fost implicate in accident. Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, a declarat,.

Accident cu autocar pe Autostrada Soarelui: 33 persoane au fost ranite (VIDEO)

UPDATE:16:00: Noul bilant al victimelor accidentului de pe Autostrada Soarelui prezentat de reprezentantii Inspectoratului penru Situatii de Urgenta ISU) este de 33 raniti, relateazaB1 TV.

Accident cu microbuz pe Autostrada Soarelui: 15 persoane au fost ranite

Un accident a avut loc, duminica, pe Autostrada Soarelui, unde un microbuz si un autoturism au intrat in coliziune, relateazaB1 TV. Accidentul s-a produs in jurul orei 12:30, la kilometrul 23, pe sensul de.

Accident cu autocar pe Autostrada Soarelui: 15 persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident a avut loc, duminica, pe Autostrada Soarelui, unde un autocar si un autoturism au intrat in coliziune, relateazaB1 TV. Accidentul s-a produs in jurul orei 12:30, la kilometrul 23, pe sensul de mers.

Accident grav cu 23 de raniti pe A2, in drum spre mare. Un autocar cu 44 de calatori, lovit de o masina, s-a rasturnat pe camp

Accident grav pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 23, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta! 15 persoane au fost ranite, in urma coliziunii dintre o masina si un autocar cu 44 de calatori.

Accident cu autocar pe Autostrada Soarelui: 23 persoane au fost ranite (VIDEO)

UPDATE: 14:07: Numarul persoanelor ranite a ajuns la 23, au afirmat cadrele medicale aflate la fata locului, citate de B1 TV. Trei dintre acestea se afla in stare grava. Un accident a avut loc, duminica, pe.

Accident grav pe DN1, la Sibiu. Un mort si doi raniti

Un barbat a murit, iar fiica sa in varsta de 11 ani si un alt barbat au fost raniti, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce un TIR si o autoutilitara s-au ciocnit pe DN 1, in localitatea Porumbacu de Jos din judetul Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )