Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE Antonescu: USL nu mai exista. Daca ajungem la consultari, nu-l propun pe Ponta ca premier.

România Liberă România Liberă,
UPDATE Antonescu: USL nu mai exista. Daca ajungem la consultari, nu-l propun pe Ponta ca premier.

UPDATE: Nu sunt obligat sa informez cand ma intalnescu cu Basescu. UPDATE: Antonescu, despre emotiile lui Ponta: Cred ca Traian Basescu este invidios. L-am sunat pe primul ministru si l-am intrebat daca din ceea ce a spus inseamna daca sunt dispusi sa mergem pe formula stabilita, a spus Nu, asta nu. Am asumat revizuirea constitutiei. Am fpcut un proiect de revizuire. Pacat de el, pentru ca daca o sa-l cititi este destul de interesant. Unul dintre exemple ar fi egalitatea de tratament . continuă pe România Liberă

UPDATE Antonescu: USL nu mai exista. Daca ajungem la consultari, nu-l propun pe Ponta ca ...

UPDATE: Nu sunt obligat sa informez cand ma intalnescu cu Basescu. UPDATE: Antonescu, despre emotiile lui Ponta: Cred ca Traian Basescu este invidios. L-am sunat pe primul ministru si l-am intrebat daca din ceea ce a spus inseamna daca sunt dispusi sa mergem pe formula stabilita, a spus Nu, asta nu. Am asumat revizuirea constitutiei. Am fpcut un proiect de revizuire. Pacat de el, pentru ca daca o sa-l cititi este destul de interesant. Unul dintre exemple ar fi egalitatea de tratament .

UPDATE Antonescu: USL nu mai exista. Cerem demisia lui Ponta. ...

UPDATE: E vreme ce noi plecam dintr-un Guvern de Ponta, evident ca nu ma duc sa-l propun pe Ponta, ca premier, daca ajung la consultari la Cotroceni. UPDATE: Antonescu, despre decizia lui Tariceanu: Pare putin nepoliticos sa spui despre propiul tau partid sa spui ca e o decizie pripita. Poate avea categoric o alta parere, dar nu mi se pare elegant sa spuna ca este decizie pripita. Nu am trimis semnale catre PSD sau catre altcineva. Si in legatura cu situatia Guvernului, este ca, foarte repede .

Crin Antonescu: USL nu mai exista. Cerem demisia premierului, daca nu o va face, ramanem in opozitie

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei Delegatiei Permanente a partidului ca USLnu mai exista atat timp cat obiectivele angajate la formarea Uniunii nu se mai.

USL nu mai exista, de facto

USL nu mai exista de facto, fiind doar o alianta pe hartie, a anuntat ieri, in mod transant, prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis.

USL nu mai exista, de facto

Update 11:13 Ilie Sarbu: Avem protocol semnat cu UDMR Liderul grupului social-democrat din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, astazi, ca Uniunea Social Democrata a semnat un protocol cu UDMR, inca valabil, pentru cooptarea la guvernare a formatiunii maghiare, care ar putea beneficia de doua portofolii de ministri in cabinetul Victor Ponta 3.

UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

Tariceanu: PNL a fortat iesirea de la guvernare si nu a mers cu un mandat real de negociere cu PS. !Suntem azi intr-un impas major incat nu avem alta solutie decat sa iesim din USL si sa iesim de la guvernare, a mai spus Tariceanu UPDATE Rezolutia discutata in Delegatia Permanenta prevede luarea la cunostinta a rupturii USL, de catre PSD si iesirea de la guvernare. De asemenea, rezolutia prevede demisia ministrilor si secretarilor de stat liberali din Guvern. In plus, liberalii vor .

UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

Liberalii ar discuta excluderea ministrului Muncii, Mariana Campeanu. SURSE politice spun ca in dicutia dintre Antonesu si Ponta, premierul ar fi incercat sa traga de timp. Aceasta afirmatie ar fi facut-o Antonescu in cadrul sedintei PNL Antonescu: Am apreciat foarte mult prestatia mediatica. Nu am inteles exact care era mesajul. Faptul ca Daniel Constantin renunta, de parca era vorba de Ianukovici, nu conteaza. Citeste si: Ponta: Fac apel la PNL sa salvam USL. Vreau sa-i .

UPDATE Antonescu: Aceasta situatie nu mai poate fi prelungita. ...

Printre cei care s-au abtinut iesirii PNL de la Guvernare ar fi fost, inafara de Tariceanu, liberalii Radu Stroe si Cristian David, conform unor surse citate de B1TV UPDATE. Tariceanu: Am votat impotriva iesirii de la guvernare. Este o decizie pripita a formatiunii. Ramane sa ma gandesc ce este de facut. PNL a votat iesirea dela guvernare, anunta surse din PNL UPDATE. Tariceanu: PNL a fortat iesirea de la guvernare si nu a mers cu un mandat real de negociere cu .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3099 seconds )