Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru de ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru de ...

Basescu a semnat decretul de nimire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru al Administratiei si Internelor. Oprea va depune juramantul la ora 14. Premierul a anuntat ca nu schimba programul de guvernare asa cum i-a spus presedintele Basescu la intalnirea de marti seara, conform unor surse politice. Astfel, liderii USD au decis ca Executivul sa astepte decizia Curtii Constitutionale privind validarea noului Guvern. Gabriel Oprea a demisionat din . continuă pe România Liberă

UPDATE. Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru de ...

Basescu a semnat decretul de nimire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru al Administratiei si Internelor. Oprea va depaune juramantul la ora 14. Premierul a anuntat ca nu schimba programul de guvernare asa cum i-a spus presedintele Basescu la intalnirea de marti seara, conform unor surse politice. Astfel, liderii USD au decis ca Executivul sa astepte decizia Curtii Constitutionale privind validarea noului Guvern. Gabriel Oprea a demisionat din .

UPDATE. Gabriel Oprea a depus juramantul pentru functia de ministru al Afacerilor Interne. ...

Basescu a semnat decretul de nimire a lui Gabriel Oprea in functia de ministru al Administratiei si Internelor. Oprea va depune juramantul la ora 14. Premierul a anuntat ca nu schimba programul de guvernare asa cum i-a spus presedintele Basescu la intalnirea de marti seara, conform unor surse politice. Astfel, liderii USD au decis ca Executivul sa astepte decizia Curtii Constitutionale privind validarea noului Guvern. Gabriel Oprea a demisionat din .

Gabriel Oprea, numit oficial ministru de Interne, dupa demisia din postul de vicepremier. Traian Basescu a semnat decretul

Gabriel Oprea a fost numit oficial ministru de Interne, dupa ce anterior a demisionat din postul de vicepremier. Traian Basescu a semnat decretul prin care Oprea este numit ministru al Afacerilor Interne si.

Gabriel Oprea, numit oficial ministru de Interne si vicepremier interimar. Traian Basescu a semnat decretul

Gabriel Oprea a fost numit oficial, miercuri, ministru de Interne si vicepremier interimar, dupa ce anterior a demisionat din postul de vicepremier al Guvernului. Traian Basescu a semnat decretul prin care Oprea este.

Basescu a semnat numirea lui Gabriel Oprea la MAI, in Guvernul Ponta II. 14:00 - depunerea juramantului. El va fi si vicepremier interimar

Update 12. 33 - Gabriel Oprea va depune juramantul ca ministru de Interne in Guvernul Ponta II, la ora 14. Update 12. 26 - Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gabriel Oprea ca ministru de.

Gabriel Oprea a demisionat din postul de vicepremier, pentru a prelua ca titular Ministerul de Interne/ Oprea va depune juramantul la Palatul Cotroceni, la ora 14.00

Gabriel Oprea a demisionat din postul de vicepremier, conditie convenita, marti seara, de premierul Victor Ponta cu presedintele Traian Basescu, pentru ca acesta sa preia, miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, avand in vedere noua structura a Guvernului, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul prin care se ia act de demisia lui Oprea si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernlui.

Gabriel Oprea a demisionat din functia de vicepremier si a preluat MAI. Basescu a semnat imediat decretul

Vicepremierul Gabriel Oprea a demisonat astazi din functia de vicepremier, pentru a putea fi numit ministru plin la Interne, functie pe care o ocupa in acest moment, insa doar ca interimar.

UPDATE. Gabriel Oprea a depus juramantul pentru functia de ministru al Afacerilor Interne.

Gabriel Oprea a depus, miercuri, la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Internelor, in prezenta sefului statului, a premierului, a presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si a vicepresedintelui Senatului, Cristian Dumitrescu. Ceremonia depunerii juramantului de catre noul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a durat mai putin de cinci minute. Presedintele Traian Basescu a schimbat cateva cuvinte, la inceputul ceremoniei, cu presedintele Camerei Deputatilor, .

Traian Basescu: Vicepremierul Gabriel Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne.

Gabriel Oprea a depus juramantul de investitura in functia de ministru de interne, la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Gabriel Oprea a depus, miercuri, la Palatul Cotroceni juramantul de investitura in functia de ministru al Afacerilor Interne. La ceremonia au participat presedintele Traian Basescu, presedintele Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2299 seconds )