Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Benzinarii din Sibiu, ridicati de DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat depaseste 34 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
UPDATE Benzinarii din Sibiu, ridicati de DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat depaseste 34 de milioane de lei

Mai multe perchezitii au loc miercuri in Sibiu si Timisoara, la membrii unei grupari specializate in evaziune fiscala. Persoanele suspecte sunt duse la sediul DIICOT, pentru audieri. continuă pe Adevărul

Fost consilier judetean din Sibiu, dus la DIICOT in dosarul de evaziune fiscala

Fostul consilier judetean PDL din Sibiu Dumitru Domnariu, care detine mai multe afaceri in domeniul vanzarii de carburanti, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DIICOT, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 34 de milioane de lei.

UPDATE Sotul creatoarei de moda Irina Schrotter, audiat la DIICOT intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Sotul celebrei creatoare de moda Irina Schrotter, Zaharia Schrotter, este audiat miercuri la sediul central al DIICOT, intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala, potrivit unor surse judiciare. Irina Schrotter a declarat ca nu este in tara si se va prezenta la audieri saptamana viitoare.

Creatoarea de moda Irina Schrotter va fi audiata la DIICOT intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Celebra creatoare de moda Irina Schrotter si sotul sau, Zaharia Schrotter, vor fi audiati miercuri la sediul central al DIICOT, intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala, potrivit unor surse judiciare.

Creatoarea de moda Irina Schrotter, audiata la DIICOT intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Creatoarea de moda Irina Schrotter si sotul acesteia au fost citati sa mearga la DIICOT pentru a fi audiati intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de spalare de bani si evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la aproximativ un milion.

Irina Schrotter si sotul ei, citati sa dea declaratii la DIICOT intr-un dosar de spalare de bani si evaziune

Celebra creatoare de moda Irina Schrotter si sotul ei, Zaharia Schrotter, au fost citati, miercuri, la sediul central DIICOT pentru a fi audiati intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Zaharia.

UPDATE. Explozia din blocul din Suceava a fost provocata INTENTIONAT

UPDATE:Explozia de duminica dimineata urmata de un incendiu, intr-o garsoniera dintr-un bloc de locuinte din municipiul Suceava, a fost provocata intentionat, au stabilit specialistii Inspectoratului.

UPDATE. Primarul din Saveni si directorul APIA Saveni, retinuti de DNA, pentru frauda cu fonduri UE

Procurorii DNA efectueaza marti 16 perchezitii in judetele Botosani si Suceava, vizat fiind si sediul APIA Botosani, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, conexe infractiunilor de coruptie si obtinerea nelegala de fonduri europene.

Educatie media si cinematografica pentru elevii din Sibiu la Astra Film Junior

Astra Film Junior 2014, a VI-a editie, are loc in perioada 6 - 12 octombrie la Sibiu, in cadrul Astra Film Festival 2014. Astra Film Junior, cel mai iubit festival al copiilor din Romania, este axat pe educatie media si cinematografica adresata elevilor de toate varstele. Programul Astra Film Junior cuprinde cinci filme de top care se adreseaza elevilor de scoala primara si gimnaziu. Mai mult decat bucuria proiectiilor pe un ecran de cinema, copiii invata sa priveasca si sa descifreze un documentar. Filmele sunt insotite de materiale didactice si vor fi dezbatute mai apoi la scoala impreuna cu profesorii participanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )