Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. Primarul din Saveni si directorul APIA Saveni, retinuti de DNA, pentru frauda cu fonduri UE

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Primarul din Saveni si directorul APIA Saveni, retinuti de DNA, pentru frauda cu fonduri UE

Procurorii DNA efectueaza marti 16 perchezitii in judetele Botosani si Suceava, vizat fiind si sediul APIA Botosani, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de coruptie, conexe infractiunilor de coruptie si obtinerea nelegala de fonduri europene. continuă pe România Liberă

Primarul orasului Saveni si directorul APIA Botosani, retinuti pentru fraudarea fondurilor europene

Primarul orasului Saveni, Relu Tirzioru, si directorul APIA Botosani, Liviu Stelian Zaharia, au fost retinuti marti seara, de catre procurorii DNA Serviciul Teritorial Suceava in cazul de fraudare a fondurilor.

REVISTA PREESEI: Cheful organizat de primarul din Busteni pentru fiul lui Fidel Castro

Adevarul scrie ca Ponta nu se mira de dezvaluirile facute de Robert Turcescu. Capital explica cum se traduce in piata cresterea brusca a accizelor. Gandul publica imagini video de la cheful organizat de primarul din Busteni pentru fiul lui Fidel Castro. Ziarul Financiar scrie ca Romania poate deveni independenta de importurile de motorina. Evenimentul Zilei spune ca societatea civila vrea eliminarea agentilor acoperiti din redactii. Wall-Street explica de ce este bursa romaneasca o campioana a dividendelor. Ziare. com arata ce spune un predicator musulman din Bucuresti despre Jihad, decapitari si simpatizantii SI din Romania. Iar sport. ro publica raspunsul final al lui Burleanu dupa ce arabii au anuntat ca Piti semneaza cu Al Ittihad.

UPDATE Doi primari si doi directori de la APIA dusi cu mascatii la audieri intr-un caz de coruptie pe bani europeni

Procurorii DNA au desfasurat astazi o actiune de anvergura in judetele Botosani si Suceava. Au fost efectuate zeci de perchezitii la societati comerciale din ambele judete, dar si la doua institutii: APIA Botosani si Primaria Saveni. Au fost dusi cu mascatii la audieri, directoul APIA, Liviu Zaharia, fostul director Ovidiu Epuras, primarul Saveniului Relu Tarzioru dar si primarul din Braiesti, Ion Toma.

Primarul din Ludus a trecut de la PNL la PSD: Liderul PNL Mures spune ca edilul a fost santajat

Primarul orasului Ludus, Cristian Moldovan, a trecut de la PNL la PSD, in timp ce liderul PNL Mures, Ciprian Dobre, spune ca edilul ar fi fost santajat pentru a face acest lucru. Primarul orasului Ludus a.

UPDATE. Explozia din blocul din Suceava a fost provocata INTENTIONAT

UPDATE:Explozia de duminica dimineata urmata de un incendiu, intr-o garsoniera dintr-un bloc de locuinte din municipiul Suceava, a fost provocata intentionat, au stabilit specialistii Inspectoratului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )