Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE. Cine va fi noul sef al FRF. Sedinta decisiva a Adunarii Generale a Federatiei. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cine va fi noul sef al FRF. Sedinta decisiva a Adunarii Generale a Federatiei. ...

Presedintele in exercitiu al FRF, Mircea Sandu, le-a transmis, miercuri, membrilor federatiei sa voteze noul presedinte asa cum le dicteaza constiinta si nu cum le spune vreun grup de interese, conform Mediafax. Votati asa cum va dicteaza constiinta si nu cum va spune un grup de interese. Viitorului presedinte ii va ramane aceasta mostenire. Luptati impotriva pariurilor ilicite si a discriminarii. Nu trebuie decat sa slujim interesele fotbalului romanesc. Fiti o familie adevarata si . continuă pe România Liberă

Cine va fi noul sef al FRF. Sedinta decisiva a Adunarii Generale a Federatiei.

Adunarea Generala de alegeri a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a inceput, la ora 10. 00, la Casa Fotbalului, in cadrul acesteia urmand sa fie ales noul presedinte al forului fotbalistic roman, informeaza Mediafax. Citeste si: Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa Comitetului Executiv al FRF, intrunit inainte de Adunarea Generala, a luat act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, nu va mai putea participa la alegeri. Citeste .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Mircea Sandu ramane presedinte onorific. ...

UPDATE: Cvorumul este indeplinit. Surse de la Casa Fotbalului spun ca seful FRF va fi stabilit azi, indiferent de numarul celor prezenti in sala. In sala de la Casa Fotbalului sunt prezenti 171 de membri, cu putin peste limita minima de 2/3 din totalul de 250, necesara pentru a avea loc alegerile. Mai este putin timp pana va fi ales noul sef al FRF. Mircea Sandu a stat in fruntea Federatiei 23 de ani. In sala se voteaza numirea lui Mircea Sandu ca presedinte de onoare. El este ales in cele .

Lovitura de teatru: Indiferent de combinatie noul sef al FRF va avea viata scurta.

Condamnarea lui Gica Popescu este o lovitura de proportii in contextul in care el nu mai poate candida la sefia FRF, in cadrul alegerilor programate initial pentru 5 martie. Cu Popescu condamnat si cu Mircea Sandu, care nu s-a mai inscris in cursa pentru un nou mandat, optiunile electorale pentru pesedintia FRF s-au diminuat puternic, motiv pentru care la Casa Fotbalului au fost luat in considerare, in ultimele ore mai multe combinatii. Votantii care decid cine va conduce FRF pentru urmatorul .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Candidatii isi prezinta programele. ...

UPDATE: Vasile Avram isi incheie discursul: Urechile mele si telefonul vor fi deschise pentru voi. ------- Cvorumul a fost indeplinit in cele din urma, iar Mircea Sandu a facut o prezentare sumara a celor cinci candidati. Vasile Avram este primul care are cuvantul pentru a-si sustine candidatura in fata membrilor prezenti la Casa Fotbalului. Favoritul lui Mircea Sandu este Gheorghe Chivorchian, fost sef de club si membru care a activat in structurile FRF. El si cu Avram au cea mai mare .

UPDATE.Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din ...

Membrii afiliati ai FRF au inceput sa soseasca, miercuri dimineata, la Casa Fotbalului, unde, de la ora 10. 00 se va desfasura Adunarea Generala de alegeri pentru sefia forului, conform Mediafax. Tot in aceasta dimineata, de la ora 08. 30, membrii Comitetului Executiv al FRF s-au intrunit pentru a lua act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, nu va mai putea participa la alegeri si .

Presedinte la 29 de ani. Razvan Burleanu e noul sef al FRF

Razvan Burleanu 29de ani) a fost ales miercuri 5 martie pe postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cu un discurs impecabil, tanar si probabil cu sustinere, FRF are sansa unui nou inceput prin Burleanu. Era nevoie de o schimbare si este bine ca aceasta s-a produs cu un on tanar, care poate aduce un alt suflu si elimina vechiul sistem hulit permanent in ultimii 20 de ani.

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Razvan Burleanu a castigat duelul cu Vasile Avram pentru fotoliul de presedinte FRF cu scorul de 112-59. Iata portretul unui conducator tanar, venit parca de nicaieri, care a furnizat o surpriza uriasa.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )