Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE Circulatie inchisa pana la ora 1:00 pe sectorul Bucuresti - Fundulea al Autostrazii A2, pentru evitarea producerii accidentelor

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Circulatie inchisa pana la ora 1:00 pe sectorul Bucuresti - Fundulea al Autostrazii A2, pentru evitarea producerii accidentelor

UPDATE Circulatia rutiera pe sectorul Bucuresti Fundulea al autostrazii A2 a fost inchisa sambata, de la ora 20:00 pana la ora 1:00, pentru ca a se evita producerea accidentelor, informeaza CNADNR. continuă pe Hotnews

UPDATE Cod galben de vant puternic in Bucuresti si alte cinci judete, pana la ora 20.00/ In Capitala ninge

Capitala si alte cinci judete se afla sub atentionare cod galben de vant puternic, valabila pana la ora 20. 00, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. 45 In Capitala a inceput sa ninga. Este prima ninsoare din acesta toamna.

Circulatie inchisa pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pana la ora 21:00, pentru interventia utilajelor de deszapezire

Circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost inchisa sambata, de la ora 20:00 pana la ora 21:00, pentru ca utilajele de deszapezire sa curete zapada depusa pe carosabil, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Circulatie inchisa temporar pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pentru interventia utilajelor de deszapezire

Circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost inchisa sambata, de la ora 20:00 pana la ora 21:00, pentru ca utilajele de deszapezire sa curete zapada depusa pe carosabil, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Atentionare Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului in Bucuresti si 5 judete, pana la ora 1:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare imediata Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila intre orele 19:00 si 1:00 pentru municipiul Bucuresti, judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman si vestul judetelor Calarasi si Ialomita. Potrivit meteorologilor, in judetul Teleorman in ultimele ore s-a depus un strat de zapada de circa 5 cm.

Atentionarea imediata de vant puternic pentru Capitala, pelungita pana la ora 2:00

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana sambata dimineata la ora 2:00 atentionarea imediata Cod galben de vant puternic pentru Bucuresti, informeaza Agerpres.

Se circula in conditii de IARNA in mai multe judete. Autostrada A2, inchisa pana la ora 1.00. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si 5 judete

Update 23. 23 - Circulatia rutiera pe Autostrada A2, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fundulea, ramane inchisa sambata noapte, pana la ora 1. 00, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de.

UPDATE. Cod ROSU de inundatii, in Timis. Comandament de URGENTA, la Guvern, la ora 14.00

Hidrologii au emis, vineri dimineata, avertizare COD ROSU de inundatii pentru raul Barzava. Specialistii se asteapta la cresteri de debite si niveluri cu depasirea Cotelor de Inundatie pe raul Barzava. Avertizarea este valabila pana la ora 14.

Alegeri: Cursurile la scolile din Capitala, suspendate, de vineri, ora 14.00, pana luni, ora 10.00

Scolile din Capitala in care vor fi organizate sectii de vot isi vor suspenda cursurile, intre 31 octombrie, ora 14. 00, si 3 noiembrie, ora 10. 00, pentru turul I al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax, citand Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Orele vor fi recuperate pana la sfarsitul semestrului.

Cod galben de vijelii in Bucuresti si sapte judete, valabil pana la ora 14.00

Codul galben de vijelii a fost prelungit pentru Bucuresti si sapte judete, avertizarea este valabila pana la ora 14. 00, anunta Adiministratia Nationala de Meteorologie, potrivit B1 TV. Pe langa Capitala,.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 13.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 13. 00 ora de iarna Romania), Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )