Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE Comisia juridica discuta miercuri cererile DNA de arestare preventiva pentru deputatii PNL Oltean si Teodorescu. Dosarul acestora are 1344 file, votul in plen ar putea fi joi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Comisia juridica discuta miercuri cererile DNA de arestare preventiva pentru deputatii PNL Oltean si Teodorescu. Dosarul acestora are 1344 file, votul in plen ar putea fi joi

Deputatul PNL Ioan Oltean, urmarit penal intr-un dosar privind Autoritatea pentru restituirea proprietatilor in care se acuza supraevaluarea unui teren cu 87 mil. lei, a demisionat din functia de vicepresedinte al partidului joi, a anuntat PNL intr-un comunicat. Totodata, PNL sustine ca deputatii sai vor vota pentru incuviintarea acestor cereri. 50: Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va reuni miercurea viitoare, la ora 12. 00, in sedinta, pentru a analiza cererile de arestare preventiva si a ii audia pe deputatii PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, urmand sa intocmeasca un raport consultativ. Dosarul are 4 volume si 1344 file. continuă pe Hotnews

UPDATE. Comisia Juridica a aprobat cererea de retinere si arestare a lui Sova

Senatorul PSD Dan Sova a ajuns la Palatul Parlamentului pentru a-si studia dosarul din Comisia Juridica. La ora 14. 00, senatorul urmeaza sa fie audiat.

Comisia Juridica voteaza astazi cererea DNA de arestare a lui Dan Sova. Senatorul, asteptat sa-si consulte dosarul

Comisia Juridica va analiza, astazi, solicitarea DNA de retinere si arestare a senatorului PSD Dan Sova, acuzat ca a luat mita 100. 000 de euro, urmand ca saptamana viitoare sa aiba loc votul in plenul Camerei Superioare.

Dan Sova isi studiaza dosarul in Parlament. Cererile DNA, pe masa Comisiei Juridice

Senatorul PSD Dan Sova a ajuns la Palatul Parlamentului pentru a-si studia dosarul din Comisia Juridica. La ora 14. 00, senatorul urmeaza sa fie audiat.

UPDATE: Dan Sova, AUDIAT in Comisia Juridica

Senatorul PSD Dan Sova a ajuns la Palatul Parlamentului pentru a-si studia dosarul din Comisia Juridica. La ora 14. 00, senatorul urmeaza sa fie audiat.

Seful Comisiei Juridice din Camera Deputatilor a primit cererile DNA pentru arestarea lui Oltean si Teodorescu

Conducerea Camerei Deputatilor se reuneste, vineri, la ora 13. 00 sau 13. 30, pentru a stabili calendarul privind cererile DNA, care ii vizeaza pe deputatii Ioan Oltean si Catalin Teodorescu.

Comisia Juridica a dat aviz favorabil pentru alegerea PRIMARILOR in doua tururi

Proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a primit, marti, aviz favorabil la Comisia juridica a Senatului.

Proiectul de lege privind darea in plata, aprobat de deputatii din Comisia Juridica

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, marti, raport favorabil unui proiect de lege care permite unei persoane care s-a imprumutat la banca si nu mai poate plati datoria sa treaca in proprietatea bancii imobilului ipotecat, banca nemaiputandu-se.

Legea privind darea in plata a locuintei a fost adoptata de Comisia juridica

ACTUALIZARE 13:44 Legea privind darea in plata a locuintei a fost adoptata in Comisia juridica. Legea urmeaza sa fie trimisa in plen. Nicolae Cinteza nu a dorit sa comenteze decizia parlamentarilor. *ACTUALIZARE 13:34 Dezbaterile au ajuns intr-un punct culminant in care bancile pun conditii, pe care ar trebui sa le indeplineasca debitorii care beneficiaza de aceasta lege, insa niciun parlamentar nu si-a asumat un astfel de amendament. *ACTUALIZARE 13:17 A inceput votul pe articole. Primele articole au fost aprobate *ACTUALIZARE 13:16 Parlamentarii i-au cerut sefului supravegherii din BNR sa-i trateze cu mai mult respect. * Mihai Bogza, CIS si presedinte Bancpost: Nu sustinem proiectul de lege *ACTUALIZARE 13:06 Ioan Cupsa: Domnule Cinteza, va rog sa ne tratati cu mai mult respect! *ACTUALIZARE 13:03 Ioan Cupsa, vicepresedintele Comisiei Juridice a reactionat la declaratiile domnului Cinteza, sustinand ca acesta se dovedeste a fi doar cinic si nu riguros. *ACTUALIZARE 12:54 Nicolae Cinteza: BNR nu avizeaza proiectul in forma in care a fost prezentat *ACTUALIZARE 12:25 Daniel Zamfir: Guvernatorul Isarescu spunea ca lantul de incredere dintre clienti si banci s-a rupt. Pai nu cumva din cauza bancilor s-a rupt acest lant de incredere? *ACTUALIZARE 12:32 Deputatul Ciprian Nica: Bancile nu au avut nicio aplecare spre problema oamenilor *ACTUALIZARE 12:34 Spiritele s-au incins si exista caracterizari de genul interventiile bancherilor sunt cinice si arogante *ACTUALIZARE 12:38 Nicolae Cinteza: Rolul statului este unul social *ACTUALIZARE 12:42 Luminita Adam: Eu am incercat sa negociez creditul si mi s-a spus sa incerc la alta banca daca vreau negocieri! *ACTUALIZARE 12:43 Laurentiu Tigaeru: Nu cred ca aroganta bancilor e solutia * Bancherii se opun cu vehementa acestui proiect * Cinteza, BNR: Legea privind darea in plata, asa cum este acum redactata, nu raspunde unei probleme sociale * Piperea: Legea darii in plata este pentru responsabilizarea bancilor si nu pentru a determina pierderi sistemului bancar.

Proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, aviz favorabil la Comisia juridica

Proiectul de lege initiat de PNL pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a primit, azi, aviz favorabil la Comisia juridica a Senatului, cu sase voturi pentru si trei impotriva, a anuntat presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Comisia juridica aproba arestarea preventiva a lui Dan Sova

Cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova a primit, marti, raport favorabil la Comisia juridica a Senatului, cu cinci voturi pentru, doua voturi impotriva si trei abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )