Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Comisia de revizuire a Constitutiei. Mandatul presedintelui se va reduce la 4 ani

Adevărul Adevărul,
UPDATE Comisia de revizuire a Constitutiei. Mandatul presedintelui se va reduce la 4 ani

Membrii Comisiei de revizuire a Constitutiei, reuniti luni in cea de-a cincea zi de sedinta, au legitimat amendamentul care instituie reducerea mandatului presedintelui de la 5 ani la 4 ani. continuă pe Adevărul

UPDATE Comisia de revizuire a Constitutiei: Mandatul presedintelui a fost redus la patruani

Membrii Comisiei de revizuire a Constitutiei, reunit luni, in cea de-a cincea zi de sedinta, au legitimat amendamentul care instituie reducerea mandatului presedintelui de la 5 ani la 4 ani.

Comisia de revizuire a Constitutiei: Mandatul presedintelui Romaniei, redus la patru ani

Mandatul presedintelui Romaniei va fi redus la patru ani, este decizia luata in Comisia de Reviziure a Constitutiei. Pana in prezent, seful statului avea un mandat de cinci ani. impotriva acestei decizii au.

CSM cere sa fie invitat la discutiile din Comisia de revizuire a Constitutiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a solicitat luni presedintelui Senatului, Crin Antonescu, sa invite Consiliul la sedintele Comisiei comune a Camerei Deputatilor si a Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, in special atunci cand se discuta arhitectura constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Comisia de revizuire a Constitutiei dezbate, astazi, capitolul privind atributiile sefului statului

Membrii Comisiei de revizuire a Constitutiei se reunesc, luni, de la ora 11. 30, in cea de-a cincea zi de sedinta. Astazi se va dezbate, printre altele, controversatul capitol cu privire la atributiile presedintelui.

Monica Macovei spune ca propunerile sale au fost ingnorate de comisia de revizuire a Constitutiei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat duminica, la o conferinta de presa, ca a trimis Comisiei de revizuire a Constitutie mai multe propuneri de modificare a legii fundamentale, dar aceste propuneri nu au fost luate in considerare, transmite Mediafax.

Monica Macovei spune ca propunerile sale au fost ignorate de comisia de revizuire a Constitutiei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat duminica, la o conferinta de presa, ca a trimis Comisiei de revizuire a Constitutie mai multe propuneri de modificare a legii fundamentale, dar aceste propuneri nu au fost luate in considerare, transmite Mediafax.

Mandatul presedintelui REDUS la 4 ani in noua CONSTITUTIE.

Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, luni, o serie de amendamente cu privire la presedintele Romaniei. El va fi definit drept sef al statului, iar mandatul acestuia se va reduce la patru ani, scrie Mediafax. In acelasi timp, PNL si-a retras amendamentul care impunea interdictii fostilor presedinti. Membrii Comisiei au adoptat doua amendamente propuse de PNL, primul introducand notiunea de sef al statului in cazul presedintelui Romaniei. Presedintele Romaniei este seful .

Mandatul presedintelui ar putea fi redus la patru ani

Mandatul prezidential ar putea fi redus la patru ani, potrivit unui amendament adoptat, astazi, de Comisia de revizuire a Constitutiei.

LIVE TEXT Modificarea Constitutiei, ziua 5. Comisia a adoptat reducerea mandatul presedintelui la 4 an/ In caz de remaniere, presedintele nu poate refuza propunerile primului ministru. Referendumul validat cu 30% din cetatenii cu drept de vot

Luni are loc o noua sedinta a Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea Constitutiei, condusa de liderul liberal Crin Antonescu. In cea de-a 5-a zi de lucrari, Comisia are de dezbatut atat amendamente noi, cat si posibila revenire asupra unor articole ce l-au nemultumit pe premierul Victor Ponta - interzicerea de facto a casatoriilor gay, regimul interceptarilor sau obligativitatea platii creantelor de catre stat. UPDATE ora 12:54Presedintele Romaniei sau un numar de cel putin 250. 000 de cetateni cu drept de vot pot cere poporului sa-si exprime vointa, prin referendumUPDATEora 12:35Amendament adoptat. Art. - 1)Dupa consultarea presedintilor celor doua Camere si a presedintilor partidelor sau formatiunilor parlamentare, Presedintele Romaniei dizolva Parlamentul, daca acesta nu a acordat votul de incredere pentru investitura Guvernului, in termen de 30 de zile de la prima solicitaresi numai dupa respingerea cel putin a unei solicitari de investitura. UPDATE ora 12:28. Parlamentarii au introdus prevederea ca in caz de remaniere, presedintele nu poate refuza propunerile primului ministru. UPDATEora 11:58 Amendament adoptat. Art. - 1) Mandatul Presedintelui Romaniei este de 4 ani si se exercita de la data depunerii juramantului. PSD)UPDATE ora 11:55Amendament adoptat. Art. - 1) Presedintele Romaniei este seful statului, reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii. PSD)HotNews. ro transmite LIVE TEXT dezbaterile din ziua 5.

LIVE TEXT Modificarea Constitutiei, ziua 5. Comisia a adoptat reducerea mandatul presedintelui la 4 ani

Luni are loc o noua sedinta a Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea Constitutiei, condusa de liderul liberal Crin Antonescu. In cea de-a 5-a zi de lucrari, Comisia are de dezbatut atat amendamente noi, cat si posibila revenire asupra unor articole ce l-au nemultumit pe premierul Victor Ponta - interzicerea de facto a casatoriilor gay, regimul interceptarilor sau obligativitatea platii creantelor de catre stat. UPDATEora 11:58 Amendament adoptat. Art. - 1) Mandatul Presedintelui Romaniei este de 4 ani si se exercita de la data depunerii juramantului. PSD)UPDATE ora 11:55Amendament adoptat. Art. - 1) Presedintele Romaniei este seful statului, reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii. PSD)HotNews. ro transmite LIVE TEXT dezbaterile din ziua 5.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )