Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE. Comisiile de buget-finante dezbat Legea bugetului. Alesii nu vor avea fonduri suplimentare

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Comisiile de buget-finante dezbat Legea bugetului. Alesii nu vor avea fonduri suplimentare

UPDATE sambata: Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului dezbat, sambata si duminica, legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale de stat pe 2016 cu participarea ordonatorilor principali de credite. Luni va fi dat votul final asupra bugetului. continuă pe România Liberă

UPDATE. Comisiile de buget-finante dezbat Legea bugetului. Scandal intre alesi, dupa ce Senatul a cerut mai multi bani pentru salarii

UPDATE sambata: Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului dezbat, sambata si duminica, legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale de stat pe 2016 cu participarea ordonatorilor principali de credite. Luni va fi dat votul final asupra bugetului.

Ultima zi de dezbateri pe Legea bugetului 2016

Duminica este ultima zi in care comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului dezbat legea bugetului de stat si legea asigurarilor sociale de stat pe 2016. Luni va fi dat votul final asupra bugetului.

Comisiile de buget-finante din Parlament au reluat discutiile pe bugetul anului viitor

ACTUALIZARE 11:48 Bugetul Curtii de Conturi pe 2016, adoptat in unanimitate Comisiile reunite de buget-finante ale Parlamentului au adoptat, in unanimitate, bugetul Curtii de Conturi pe anul viitor, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 11:10 Bugetele Senatului si Camerei Deputatilor, amanate in Comisii *ACTUALIZARE 10:48 Bugetul Presedintiei, adoptat de Comisii ---------- Comisiile reunite de buget-finante ale Parlamentului au reluat astazi dezbaterile asupra proiectului de lege privind bugetul pe 2016, urmand sa voteze partea de text fara cifre si sa discute bugetele ordonatorilor principali de credite, informeaza surse din presa.

UPDATE. Legea bugetului de stat, dezbatuta vineri in comisii. Lista institutiilor ale caror bugete au fost avizate

Proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea asigurarilor sociale pentru 2016 vor fi dezbatute, vineri, in comisiile permanente.

Legea bugetului de stat, dezbatuta vineri in comisii

Proiectele privind Legea bugetului de stat si Legea asigurarilor sociale pentru 2016 vor fi dezbatute, vineri, in comisiile permanente.

Ialomitianu, PNL: Nu vom depune amendamente la legea bugetului pe 2016. Mai analizam doar transparenta utilizarii banului public

Atat timp cat legea bugetului pe 2016 include reducerile de taxe din noul Cod Fiscal, cresterile salariale si indexarea pensiilor, PNL nu va depune amendamente, insa mai analizeaza transparenta utilizarii banului public, pentru care vrea sa primeasca garantii de la ministrul Dezvoltarii Regionale, in sensul ca orice alocare catre bugetele locale se va face prin hotarare de guvern, a declarat liberalul Gheorghe Ialomitianu.

Legea bugetului de stat, dezbatuta vineri in comisiile reunite de specialitate

Vineri incep dezbaterile in comisiile permanente reunite asupra proiectelor legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2016. Birourile permanente reunite se vor intruni luni, 14 decembrie, pentru a programa dezbaterile de fond in plen si sustinerea amendamentelor.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )