Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru dare de mita. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru dare de mita. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu si fratele sau Marian Staicu sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul judecatoarei Veronica Cirstoriu, arestata preventiv pentru luare de mita, informeaza un comunicat DNA. 30: Dinel Staicu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa sapte ore de audieri la sediul DNA. continuă pe Hotnews

UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru 24 de ore. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu si fratele sau Marian Staicu sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul judecatoarei Veronica Cirstoriu, arestata preventiv pentru luare de mita, informeaza un comunicat DNA. 30: Dinel Staicu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa sapte ore de audieri la sediul DNA.

Dinel Staicu, retinut pentru 24 ore, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

UPDATE 18:30: Dinel Staicu, urmarit penal, pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, a fost retinut pentru 24 de ore, marti seara, de procurorii anticoruptie, care vor propune .

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Omul de afaceri a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

De ce a fost incatusat Dinel Staicu. Vezi cum au fost dezmembrate retelele corupte din ...

Dinel Staicu, omul de afaceri care a scapat de o condamnare definitiva de 7 ani inchisoare contra 1,5 milioane de euro, a fost invinuit si retinut marti de procurorii DNA pentru de dare de mita. Dosarul este blindat de probe. Alaturi de Dinel a fost retinuta pentru complicitate la dare de mita si Carmen Ioana Popescu, contabila acestuia. Banii au ajuns la reteaua judecatoarei Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti de la fratelui lui Dinel, Marian Staicu, prin intermediul unor .

Motivele incatusarii lui Dinel Staicu. ...

Dinel Staicu, omul de afaceri care a scapat de o condamnare definitiva de 7 ani inchisoare contra 1,5 milioane de euro, a fost invinuit si retinut marti de procurorii DNA pentru de dare de mita. Dosarul este blindat de probe. Alaturi de Dinel a fost retinuta pentru complicitate la dare de mita si Carmen Ioana Popescu, contabila acestuia. Au mai fost invinuiti pentru complicitate Costinel Dinisoara si Ionut Nistor Catalin Butnaru, angajatii lui Staicu Banii, respectiv suma de 1. 000 euro, au .

Motivele incatusarii lui Dinel Staicu. ...

Dinel Staicu, omul de afaceri care a scapat de o condamnare definitiva de 7 ani inchisoare contra 1,5 milioane de euro, a fost invinuit si retinut marti de procurorii DNA pentru de dare de mita. Dosarul este blindat de probe. Alaturi de Dinel a fost retinuta pentru complicitate la dare de mita si Carmen Ioana Popescu, contabila acestuia. Au mai fost invinuiti pentru complicitate Costinel Dinisoara si Ionut Nistor Catalin Butnaru, angajatii lui Staicu Banii, respectiv suma de 1.

De ce a fost incatusat Dinel Staicu. Vezi cum au fost dezmembrate retelele corupte din ...

Dinel Staicu, omul de afaceri care a scapat de o condamnare definitiva de 7 ani inchisoare contra 1,5 milioane de euro, a fost invinuit si retinut marti de procurorii DNA pentru de dare de mita. Dosarul este blindat de probe. Banii au ajuns la reteaua judecatoarei Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti de la fratelui lui Dinel, Marian Staicu, prin intermediul unor avocati si a doua judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu- de la Tribunalul Bucuresti. Avocatii, pentru ca .

DNA: Dinel Staicu, urmarit penal pentru dare de mita.

Dinel Staicu a fost pus sub urmarire penala pentru dare de mita, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Dinel Staicu recunoaste ca fratele sau a dat mita pentru a obtine eliberarea sa

Dinel Staicu a recunoscut, astazi, ca fratele sau a dat mita 1,5 milioane de euro avocatelor sale in timp ce el se afla in penitenciar, precizand ca nu stia nimic despre acesti bani la vremea respectiva.

Dinel Staicu a recunoscut spaga data judecatoarei: Astept sa ma aresteze

Dinel Staicu a recunoscut, marti, mita data in dosarul judecatoarei Cirstoiu, insa spune ca de acest lucru s-ar fi ocupat fratele sau. Asta a spus Dinel Staicu, marti dimineata, la venirea la sediul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )