Libnet.ro
UNICEF

13:30

DNA: Dinel Staicu, urmarit penal pentru dare de mita.

România Liberă România Liberă,
DNA: Dinel Staicu, urmarit penal pentru dare de mita.

Dinel Staicu a fost pus sub urmarire penala pentru dare de mita, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe România Liberă

Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, informeaza procurorii DNA. in cadrul audierilor.

Surse: Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit unor surse citate de postul B1 TV. in.

Dinel Staicu, retinut pentru 24 ore, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

UPDATE 18:30: Dinel Staicu, urmarit penal, pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, a fost retinut pentru 24 de ore, marti seara, de procurorii anticoruptie, care vor propune .

Directorul general adjunct al APIA, urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta

Directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, este urmarit penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de luare de mita si trafic de influenta.

Dinel Staicu este URMARIT PENAL in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu este urmarit penal pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu de Curtea de Apel Bucuresti, in care aceasta este acuzata ca ar fi luat bani pentru a-i anula condamnarea la sapte.

Cum i-a confirmat judecatoarea spagara lui Dinel Staicu faptul ca a primit mita

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a purtat un semn distinctiv la un termen de judecata pentru a-i confirma lui Dinel Staicu faptul ca a primit mita ceruta in schimbul anularii condamnarii de sapte ani de.

Dinel Staicu a fost RETINUT de procurori, in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu a fost retinut, marti seara, de procurorii anticoruptie. Procurorii vor propune instantei arestarea preventiva a lui Staicu, informeaza Mediafax. Dinel Staicu este urmarit penal pentru.

UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru dare de mita. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu si fratele sau Marian Staicu sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul judecatoarei Veronica Cirstoriu, arestata preventiv pentru luare de mita, informeaza un comunicat DNA. 30: Dinel Staicu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa sapte ore de audieri la sediul DNA.

De ce a fost incatusat Dinel Staicu. Vezi cum au fost dezmembrate retelele corupte din ...

Dinel Staicu, omul de afaceri care a scapat de o condamnare definitiva de 7 ani inchisoare contra 1,5 milioane de euro, a fost invinuit si retinut marti de procurorii DNA pentru de dare de mita. Dosarul este blindat de probe. Alaturi de Dinel a fost retinuta pentru complicitate la dare de mita si Carmen Ioana Popescu, contabila acestuia. Banii au ajuns la reteaua judecatoarei Veronica Cirstoiu de la Curtea de Apel Bucuresti de la fratelui lui Dinel, Marian Staicu, prin intermediul unor .

Motivele incatusarii lui Dinel Staicu. ...

Dinel Staicu, omul de afaceri care a scapat de o condamnare definitiva de 7 ani inchisoare contra 1,5 milioane de euro, a fost invinuit si retinut marti de procurorii DNA pentru de dare de mita. Dosarul este blindat de probe. Alaturi de Dinel a fost retinuta pentru complicitate la dare de mita si Carmen Ioana Popescu, contabila acestuia. Au mai fost invinuiti pentru complicitate Costinel Dinisoara si Ionut Nistor Catalin Butnaru, angajatii lui Staicu Banii, respectiv suma de 1. 000 euro, au .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )