Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dinel Staicu, retinut pentru 24 ore, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

B1 B1,
Dinel Staicu, retinut pentru 24 ore, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

UPDATE 18:30: Dinel Staicu, urmarit penal, pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, a fost retinut pentru 24 de ore, marti seara, de procurorii anticoruptie, care vor propune . continuă pe B1

UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru 24 de ore. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu si fratele sau Marian Staicu sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul judecatoarei Veronica Cirstoriu, arestata preventiv pentru luare de mita, informeaza un comunicat DNA. 30: Dinel Staicu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa sapte ore de audieri la sediul DNA.

Dinel Staicu este URMARIT PENAL in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu este urmarit penal pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu de Curtea de Apel Bucuresti, in care aceasta este acuzata ca ar fi luat bani pentru a-i anula condamnarea la sapte.

Dinel Staicu a venit la DNA, fiind citat in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a venit, marti, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata ca ar fi luat mita pentru a anula condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Staicu in dosarul BIR, acesta declarand ca se asteapta sa fie arestat, informeaza Mediafax.

UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru dare de mita. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu si fratele sau Marian Staicu sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul judecatoarei Veronica Cirstoriu, arestata preventiv pentru luare de mita, informeaza un comunicat DNA. 30: Dinel Staicu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa sapte ore de audieri la sediul DNA.

Dinel Staicu a fost RETINUT de procurori, in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu a fost retinut, marti seara, de procurorii anticoruptie. Procurorii vor propune instantei arestarea preventiva a lui Staicu, informeaza Mediafax. Dinel Staicu este urmarit penal pentru.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu

Judecatoarea arestata pentru luare de mita si trafic de influenta a facut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu. Omul de afaceri a fost condamnat la sapte ani si sase luni de inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

Fiul fostului sef al IJP Prahova, retinut pentru fals, uz de fals si inselaciune

Anchetatorii prahoveni l-au retinut, pentru 24 de ore, pe Florin Bach, fiul fostului comandant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova IJP) Prahova, Iulian Bach, acesta urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit Hotnews. Florin Bach este suspect intr-un dosar penal in care este acuzat de savarsirea infractiunilor de fals, uz de fals si inselaciune.

Fiul fostului sef al IJP Prahova, retinut pentru fals si inselaciune

Anchetatorii prahoveni l-au retinut pentru 24 de ore pe Florin Bach, fiul fostului comandant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova IJP) Prahova, Iulian Bach, acesta urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres.

Surse: Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit unor surse citate de postul B1 TV. in.

Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, informeaza procurorii DNA. in cadrul audierilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )