Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dinel Staicu este URMARIT PENAL in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Antena3 Antena3,
Dinel Staicu este URMARIT PENAL in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu este urmarit penal pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu de Curtea de Apel Bucuresti, in care aceasta este acuzata ca ar fi luat bani pentru a-i anula condamnarea la sapte. continuă pe Antena3

Dinel Staicu a fost RETINUT de procurori, in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu a fost retinut, marti seara, de procurorii anticoruptie. Procurorii vor propune instantei arestarea preventiva a lui Staicu, informeaza Mediafax. Dinel Staicu este urmarit penal pentru.

Dinel Staicu, audiat la DNA Bucuresti in dosarul de mita al judecatoarei Veronica Cirstoiu

Omul de afaceri Dinel Staicu are din nou probleme, dupa ce judecatoarea Veronica Cirstoiu a fost acuzata de luare de mita. Magistratul i-ar fi cerut lui Staicu 2,5 milioane de euro pentru a-l scapa de pedeapsa in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor.

Dinel Staicu a recunoscut spaga data judecatoarei: Astept sa ma aresteze

Dinel Staicu a recunoscut, marti, mita data in dosarul judecatoarei Cirstoiu, insa spune ca de acest lucru s-ar fi ocupat fratele sau. Asta a spus Dinel Staicu, marti dimineata, la venirea la sediul.

Dinel Staicu a recunoscut spaga data judecatoarei: astept sa ma aresteze

Dinel Staicu a recunoscut, marti, banii dati avocatilor, insa de acest lucru s-ar fi ocupat fratele sau. Asta a spus Dinel Staicu, marti dimineata, la venirea la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA),.

Surse: Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit unor surse citate de postul B1 TV. in.

Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, informeaza procurorii DNA. in cadrul audierilor.

Dinel Staicu, despre mita pentru judecatoarea Veronica Cirstoiu: Fratele meu a dat banii, vrea sa recunoasca. Eu nu eram la curent

Dinel Staicu a ajuns marti la sediul DNA. Omul de afaceri este audiat in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoriu. El este acuzat ca a dat magistratului o mita de 1,2 milioane de euro pentru a fi scapat de o.

Dinel Staicu, despre mita pentru judecatoarea Veronica Cirstoiu: Fratele meu a dat banii, vrea sa recunoasca. Eu nu eram la curent (VIDEO)

Dinel Staicu a ajuns marti la sediul DNA. Omul de afaceri este audiat in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoriu. El este acuzat ca a dat magistratului o mita de 1,2 milioane de euro pentru a fi scapat de o.

Directorul general adjunct al APIA, urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta

Directorul general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), Aurel Pana, este urmarit penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de luare de mita si trafic de influenta.

Dinel Staicu, retinut pentru 24 ore, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

UPDATE 18:30: Dinel Staicu, urmarit penal, pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu, a fost retinut pentru 24 de ore, marti seara, de procurorii anticoruptie, care vor propune .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )