Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dinel Staicu, audiat la DNA Bucuresti in dosarul de mita al judecatoarei Veronica Cirstoiu

Adevărul Adevărul,
Dinel Staicu, audiat la DNA Bucuresti in dosarul de mita al judecatoarei Veronica Cirstoiu

Omul de afaceri Dinel Staicu are din nou probleme, dupa ce judecatoarea Veronica Cirstoiu a fost acuzata de luare de mita. Magistratul i-ar fi cerut lui Staicu 2,5 milioane de euro pentru a-l scapa de pedeapsa in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor. continuă pe Adevărul

Cum i-a confirmat judecatoarea spagara lui Dinel Staicu faptul ca a primit mita

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a purtat un semn distinctiv la un termen de judecata pentru a-i confirma lui Dinel Staicu faptul ca a primit mita ceruta in schimbul anularii condamnarii de sapte ani de.

Dinel Staicu a venit la DNA, fiind citat in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a venit, marti, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata ca ar fi luat mita pentru a anula condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Staicu in dosarul BIR, acesta declarand ca se asteapta sa fie arestat, informeaza Mediafax.

Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, informeaza procurorii DNA. in cadrul audierilor.

VIDEO Dinel Staicu la DNA: Fratele meu a dat mita, eu nu am stiut de ea.

Dinel Staicu a venit, marti, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata ca ar fi luat mita pentru a anula condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Staicu in dosarul BIR, acesta declarand ca se asteapta sa fie arestat, transmite Mediafax. Dinel Staicu a spus, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca se asteapta sa fie arestat si ca va cere sa fie arestat, la fel cum a facut si in cazul .

Dinel Staicu la DNA: Fratele meu a dat mita, eu nu am stiut de ea.

Dinel Staicu a venit, marti, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care judecatoarea Veronica Cirstoiu este acuzata ca ar fi luat mita pentru a anula condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Staicu in dosarul BIR, acesta declarand ca se asteapta sa fie arestat, transmite Mediafax. Staicu a declarat ca mita a fost data de catre fratele sau si ca el nu a stiut. Stire in curs de actualizare.

Surse: Dinel Staicu, urmarit penal in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu a fost retinut, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit unor surse citate de postul B1 TV. in.

Dinel Staicu este URMARIT PENAL in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu este urmarit penal pentru dare de mita, in dosarul judecatoarei Veronica Cirstoiu de Curtea de Apel Bucuresti, in care aceasta este acuzata ca ar fi luat bani pentru a-i anula condamnarea la sapte.

UPDATE Dinel Staicu, retinut pentru dare de mita. El si fratele sau, urmariti penal de procurorii DNA in cazul judecatoarei Veronica Cirstoiu

Dinel Staicu si fratele sau Marian Staicu sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in cazul judecatoarei Veronica Cirstoriu, arestata preventiv pentru luare de mita, informeaza un comunicat DNA. 30: Dinel Staicu a fost retinut de procurorii anticoruptie, dupa sapte ore de audieri la sediul DNA.

Dinel Staicu a fost RETINUT de procurori, in dosarul judecatoarei acuzata de luare de mita

Dinel Staicu a fost retinut, marti seara, de procurorii anticoruptie. Procurorii vor propune instantei arestarea preventiva a lui Staicu, informeaza Mediafax. Dinel Staicu este urmarit penal pentru.

DNA: Dinel Staicu, urmarit penal pentru dare de mita.

Dinel Staicu a fost pus sub urmarire penala pentru dare de mita, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )