Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE: Electrica vrea sa atraga minim 435 de milioane de euro prin listare la bursa

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Electrica vrea sa atraga minim 435 de milioane de euro prin listare la bursa

Electrica scoate la vanzare 51% din actiunile pe care le detine printr-o oferta publica initiala pe bursa si vrea sa atraga astfel cel pusin 435 de milioane de euro. Pretul actiunilor incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu. continuă pe România Liberă

Ministrul delegat pentru Energie: Listarea Electrica se va face la o limita de pret cuprinsa intre 11 lei/actiune si 13,5 lei actiune/Trebuie sa obtinem minim 435 milioane euro

Statul trebuie sa obtina minim 435 milioane de euro in urma procesului de subscriere a actiunilor Electrica. Aceasta este limita necesara pentru ca pachetul de 51% de la Electrica sa poata fi listat de bursa, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, la finalul sedintei de Guvern in care a fost aprobata o Hotarare de Guvern privind privatizarea companiei energetice. Hotararea de Guvern prevede o limita de pret pentru listare intre 11 lei/actiune minim) si 13,5 lei/actiune maxim).

Electrica vrea sa atraga minim 435 de milioane de euro prin listare la bursa

Electrica scoate la vanzare 51% din actiunile pe care le detine printr-o oferta publica initiala pe bursa si vrea sa atraga astfel cel pusin 435 de milioane de euro. Pretul actiunilor incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu.

Statul a anuntat pretul privatizarii Electrica. IPO-ul poate ajunge la 435 mil. euro

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, potrivit ministrului delegat pentru Energie,.

Electrica scoate la vanzare 51% din actiuni

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minimum 435 milioane euro, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Cate sute de milioane de euro vrea sa atraga Electrica prin listarea la bursa

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro,.

Cea mai mare oferta publica derulata vreodata la Bursa de Valori Bucuresti. Cate sute de milioane de euro vrea sa atraga Electrica prin listare

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, a.

INS: Deficitul comercial a crescut in luna aprilie cu 33,6 milioane euro

Deficitul comercial al Romaniei a crescut in luna aprilie a acestui an cu 33,6 milioane euro, ajungand astfel la 634,6 milioane euro, a anuntat Institutul National de Statistica INS). Astfel, in februarie 2014,.

Statul vrea minim 435 de milioane de euro din privatizarea a 51% din actiunile Electrica, cea mai mare listare realizata vreodata in Romania

Listarea Electrica, programata a incepe de saptamana viitoare, se afla astazi pe masa Executivului, autoritatile urmand sa stabileasca intervalul de pret la care se vor vinde actiunile.

2,5 milioane euro, posibila paguba pentru abonatii ENEL

Consumatorii de energie electrica abonati la reteaua ENEL ar fi putut fi pabugiti cu 2,5 milioane de euro, din cauza unei intelegeri frauduloase intre aceasta companie si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), potrivit unei anchete derulate de DNA.

Importurile din aprilie, mai mari cu 634 milioane de euro decat exporturile

In luna aprilie 2014, conform estimarilor preliminare ale Institutului National de Statistica, exporturile au insumat 18,68 miliarde lei 4,17 miliarde euro), iar importurileF au insumat 21,51 miliarde lei 4,81 miliarde euro), a transmis marti Statistica. Deficitul comercial in primele 4 luni din acest an a fost de 7,84 miliarde lei 1,74 miliarde euro), mai mare cu 493,7 milioane lei 71,4 milioane euro) decat cel inregistrat in perioada 1.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )