Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost audiat de procurorii DNA in dosarul de coruptie deschis pe numele lui Silvian Ciuperca

Adevărul Adevărul,
UPDATE Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost audiat de procurorii DNA in dosarul de coruptie deschis pe numele lui Silvian Ciuperca

Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a fost audiat miercuri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat ca martor intr-un dosar de coruptie deschis pe numele presedintelui Consiliului Judetean Ialomita, baronul PSD Silvian Ciuperca. continuă pe Adevărul

Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu, audiat la DNA intr-un dosar deschis pe numele presedintelui Consiliului Judetean Ialomita

45 Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat la iesirea de la DNAca a fost audiat intr-un dosar deschis pe numele presedintelui Consiliului Judetean Ialomita, Silvian.

UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Felix Tataru, Alin Cocos, Eugen Nicolaescu, chemati in fata procurorilor

UPDATE - Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a plecat de la DNAin urma cu putin timp. Oficialul a explicat ca a fost citat ca martor intr-un dosar deschis pe numele presedintelui CJ.

UPDATE. Eugen Nicolaescu, audiat ca martor la DNA: Am fost citat pentru a explica cum s-a facut controlul la Spitalul de Urgenta Ialomita

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat, miercuri, la iesirea de la DNA, ca a fost citat pentru a explica cum s-a facut controlul la spitalul de Urgenta Ialomita si daca au fost respectate procedurile.

Nicolae Banicioiu si Eugen Nicolaescu, audiati la DNA, in calitate de martori (VIDEO)

Actualul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu si fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, au fost audiati la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in calitate de martori, in dosarul.

Nicolaescu: Am fost citat ca martor in dosarul presedintelui CJ Ialomita

ACTUALIZARE 14:00 Fostul ministru PNL Eugen Nicolaescu a declarat, azi la iesirea de la DNA, ca a fost citat de procurori in dosarul presedintelui CJ Ialomita Silvian Ciuperca.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la sediul DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a ajuns luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, informeaza B1 TV. Cel mai probabil, Gabriel Sandu va fi audiat in dosarul Microsoft,.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la sediul DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a ajuns luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, informeaza B1 TV. Cel mai probabil, Gabriel Sandu va fi audiat in dosarul Microsoft,.

Mihail Vlasov a fost audiat la DNA. Vineri, Curtea de Apel l-a condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie Mihail Vlasov a fost audiat azi dimineata la DNA. La iesirea de la DNA Vlasov a refuzat sa vorbeasca despre discutia cu procurorii. Vineri, Curtea de Apel l-a.

Banicioiu: Am fost audiat ca martor in dosarul presedintelui CJ Ialomita

ACTUALIZARE 17:56 Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat azi, la iesirea de la DNA, ca a dat o declaratie de martor in dosarul de coruptie al lui Silvian Ciuperca, presedinte al CJ Ialomita, in care a aratat care au fost rezultatele controlului facut de Ministerul Sanatatii la Spitalul Judetean Ialomita.

Specialistul in comunicare politica Felix Tataru a fost audiat la DNA in dosarul Gala Bute: De ce as primi eu mita? Am primit bani doar cu factura (VIDEO)

40 Felix Tataru a iesit de la DNA dupa aproximativ o ora de audieri si a declarat ca nu are nicio legatura cu Gala Bute si ca nu a primit niciodata mita. Am vorbit despre Gala Bute, despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )