Libnet.ro
UNICEF

05:00

UPDATE: Gazprom ar vrea sa cumpere 25% din compania care controleaza Petrom - surse. Gigantul rus dezminte

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Gazprom ar vrea sa cumpere 25% din compania care controleaza Petrom - surse. Gigantul rus dezminte

Producatorul rus de gaze naturale Gazprom negociaza achizitia a 24,9% din actiunile grupului austriac OMV de la fondul IPIC din emiratul Abu Dhabi, a declarat o sursa apropiata discutiilor pentru Reuters, iar o eventuala tranzactie ar accentua legaturile deja controversate ale Austriei cu Rusia. continuă pe România Liberă

Gazprom vrea sa cumpere 25% din compania care controleaza Petrom

Producatorul rus de gaze naturale Gazprom negociaza achizitia a 24,9% din actiunile grupului austriac OMV de la fondul IPIC din emiratul Abu Dhabi, a declarat o sursa apropiata discutiilor pentru Reuters, iar o eventuala tranzactie ar accentua legaturile deja controversate ale Austriei cu Rusia.

UPDATE Gazprom ar negocia preluarea a aproape 25% din OMV. Reprezentantii gigantului rus infirma insa informatiile

Producatorul rus de gaze naturale Gazprom negociaza achizitia a 24,9% din actiunile grupului austriac OMV de la fondul IPIC din emiratul Abu Dhabi, a declarat o sursa apropiata discutiilor pentru Reuters, iar o eventuala tranzactie ar accentua legaturile deja controversate ale Austriei cu Rusia. Ulterior, directorul general adjunct al Gazprom a negat ca ar negocia pentru preluarea unei participatii la OMV.

Gazprom negociaza pentru achizitionarea a 25% din OMV

Compania rusa Gazprom se afla in negocieri cu fondul IPIC din Abu Dhabi pentru a cumpara o participatie de 24,9% in compania de petrol si gaze naturale OMV Austria), a declarat o sursa apropiata discutiilor pentru Reuters. Zvonul apare dupa ce sefii Gazprom si OMV au semnat marti, la Viena, in prezenta lui Vladimir Putin, un controversat contract pentru construirea gazoductului South Stream, Austria sfidand UE, dupa cum a comentat presa.

Gazprom vrea 25% din OMV, companie care controleaza Petrom

Producatorul rus de gaze naturale Gazprom negociaza achizitia a 24,9% din actiunile grupului austriac OMV de la fondul IPIC din emiratul Abu Dhabi, a declarat o sursa apropiata discutiilor pentru Reuters, iar o eventuala tranzactie ar accentua.

Franta vinde actiuni la GDF Suez ca sa cumpere 20% din Alstom

Statul francez a acceptat duminica sa vanda o participatie de cel putin 3,1% 75 milioane actiuni) detinuta la GDF Suez, ca sa finanteze achizitionarea unui pachet de 20% la grupul francez energetico-feroviar Alstom, de la actualul actionar majoritar Bouygues, informeaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )