Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE. Incident in troleibuzul 77 din Capitala. Politia infirma un atac armat.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Incident in troleibuzul 77 din Capitala. Politia infirma un atac armat.

Oficiali din Politia Capitalei au infirmat atacul armat asupra troleibuzului 77 caruia i-a fost spart un geam. Nu s-a tras cu o arma de foc, iar in urma incidentului sesizat la 112 nu a fost ranita nicio persoana, au spus oficialii. Concluziile in acest caz apartin politistilor care au facut cercetari la fata locului. Sursele citate au confirmat, pe de alta parte, ca unul dintre geamurile vehiculului a fost spart. Initial, oficiali din Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) au . continuă pe România Liberă

Un bucurestean, ranit de un foc de arma tras in troleibuzul 77.

Un calator al unui troleibuz de pe linia 77 din Bucuresti a fost ranit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce asupra vehicului s-ar fi tras cu un pistol cu bile, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), Constantin Tobescu, a precizat ca incidentul s-a produs in zona strazii Izvorul Rece, pe sensul de mers catre Piata Resita. Din primele informatii pe care le avem de la sofer, se pare ca asupra troleibuzului s-a tras cu un pistol cu bile, dintr-un .

Un Lamborghini s-a izbit de un stalp in apropiere de statuia Aviatorilor din Capitala

Un Lamborghini in valoare de peste 200. 000 de euro s-a izbit de un stalp in apropiere de statuia Aviatorilor din Capitala. Alte doua masini au fost implicate implicate in accident. Niciunul dintre soferi n-a fost.

ATAC ARMAT asupra unui troleibuz, in Capitala. Politia: Nu s-a tras cu o arma de foc

20 - Reprezentantii RATB sustin ca asupra troleibuzului s-a tras dintr-un bloc din apropiere, cu o arma cu bile. Politistii nu ar fi gasit insa semne ca ar fi fost folosita o arma de foc. Conc.

Eleva Iulia Ionescu le-a spus politistilor ca a stat la o manastire din Suceava: Biserica infirma

Dezvaluiri din ancheta in cazul olimpicei disparute timp de 4 zile. Oamenii legii il vor audia pe seful de tren care sustine ca a identificat-o pe fata. Si Iulia a dat declaratii in fata politistilor. Potrivit.

O masina de 200.000 euro a ars dupa ce a intrat intr-un stalp pe strada Charles de Gaulles din Capitala

Bolid de lux facut praf in Capitala. Masina de peste 200. 000 de euro a ars ca o torta dupa ce a intrat intr-un stalp pe strada Charles de Gaulle. Alte doua masini au fost implicate implicate in accident.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )