Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENTIALE. Antonescu: Decizia a fost luata prin vot civilizat. Nu vreau sa fiu premier. Iohannis: Pe 5 august, desemnarea candidatului dreptei

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENTIALE. Antonescu: Decizia a fost luata prin vot civilizat. Nu vreau sa fiu premier. Iohannis: Pe 5 august, desemnarea candidatului dreptei

Liberalii si-au desemnat, luni, candidatul la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis a primit 110 voturi, in timp ce Crin Antonescu a fost votat de 56 de membri ai Delegatiei Permanente. Crin Antonescu a spus ca nu-l intereseaza postul de premier. Iohannis a spus ca pe 5 august se va desemna candidatul dreptei si ca nu a fost un vot controversat. Iohannis a mai spus ca va face o campanie on-line dedicata daca va fi el candidatul dreptei, pentru a deveni un candidat preferat de romani. continuă pe România Liberă

VIDEO. UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENTIALE. Antonescu: Decizia a fost luata prin vot civilizat. Nu vreau sa fiu premier. Iohannis: Pe 5 august, desemnarea candidatului dreptei

Liberalii si-au desemnat, luni, candidatul la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis a primit 110 voturi, in timp ce Crin Antonescu a fost votat de 56 de membri ai Delegatiei Permanente. Crin Antonescu a spus ca nu-l intereseaza postul de premier. Iohannis a spus ca pe 5 august se va desemna candidatul dreptei si ca nu a fost un vot controversat. Iohannis a mai spus ca va face o campanie on-line dedicata daca va fi el candidatul dreptei, pentru a deveni un candidat preferat de romani.

UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENTIALE. Antonescu: Decizia a fost luata prin vot civilizat. Nu vreau sa fiu premier

Liberalii si-au desemnat, luni, candidatul la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis a primit 110 voturi, in timp ce Crin Antonescu a fost votat de 56 de membri ai Delegatiei Permanente. Crin Antonescu a spus ca nu-l intereseaza postul de premier.

UPDATE. Klaus Iohannis, candidatul PNL la PREZIDENTIALE

Liberalii si-au desemnat, luni, candidatul la alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis a primit 110 voturi, in timp ce Crin Antonescu a fost votat de 56 de membri ai Delegatiei Permanente.

UPDATE Klaus Iohannis, desemnat candidatul PNL la Presedintie

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, de Delegatia permanenta, drept candidatul partidului la alegerile prezidentiale din noiembrie. Astfel, pentru Klaus Iohannis au optat 110 membri ai Delegatiei Permanente, in timp ce pentru Crin Antonescu au votat doar 56.

Klaus Iohannis, votat candidatul PNL la prezidentiale

Delegatia Permanenta a PNL l-a ales, luni dupa-amiaza, pe Klaus Yohannis pentru a candida din partea partidului la alegerile prezidentiale. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a primit 110 voturi, iar fostul lider.

Liberalii isi stabilesc luni candidatul la prezidentiale. Surse: Klaus Iohannis este favorit detasat in sondajul intern realizat pentru desemnarea candidatului, cu peste 70%

Delegatia Permanenta a Partidului National Liberal se reuneste luni intr-o sedinta cruciala pentru a stabili numele candidatului formatiunii la alegerile prezidentiale - Crin Antonescu sau Klaus Johannis. Sedinta de maine este precedata, duminica seara, de o sedinta pregatitoare a conducerii PNL. Decizia privind desemnarea candidatului urmeaza sa fie luata pe baza rezultatelor sondajului pentru prezidentiabilul PNL, ale carui rezultate, pe surse, au fost publicate duminica de siteul Stiripesurse. ro. Sondajul il arata favorit clar pe Klaus Iohannis, cu aproximativ 70%, fata de doar 30% Crin Antonescu. Fostul presedinte al liberalilor a declarat insa duminica, la B1 Tv, ca nu intentioneaza sa participe la intalnirea de duminica seara cu Klaus Johannis in cadrul careia ar urma sa fie prezentate rezultatele sondajului realizat in partid.

UPDATE Klaus Iohannis a fost ales prezidentiabil al PNL: in relatia cu Crin Antonescu nu s-a schimbat cu nimic

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a castigat disputa interna pentru desemnarea candidatului liberal la Presedintie. Candidatul dreptei va fi ales dintre Klaus Iohannis si, probabil, Catalin Predoiu, prezidentiabilul PDL.

UPDATE Klaus Iohannis a fost ales prezidentiabil al PNL. Crin, infrant a doua oara

Pre;edintele PNL, Klaus Iohannis, a castigat disputa interna pentru desemnarea candidatului liberal la Presedintie. Candidatul dreptei va fi ales dintre Klaus Iohannis si, probabil, Catalin Predoiu, prezidentiabilul PDL.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost ales candidatul PNL pentru prezidentiale: Toata lumea va lupta pentru candidatul nostru!

Presedintele liberalilor, Klaus Iohannis, a fost desemnat luni de Delegatia Permanenta candidatul PNL la alegerile prezidentiale. Acesta a oferit declaratii dupa ce Delegatia Permanenta l-a desemnat pe actualul li.

Klaus Iohannis, votat candidatul PNL la alegerile prezidentiale

Delegatia Permanenta a PNL l-a ales, luni dupa-amiaza, pe Klaus Iohannis pentru a candida din partea partidului la alegerile prezidentiale. Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a primit 111 voturi, iar fostul lider.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )