Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Laura Georgescu, urmarita penal pentru abuz in serviciu, in dosarul interventiilor la CNA: Vinovatia se probeaza, se infirma, ramane aspectul de culpa morala, care cred ca in secolul XXI este totusi categorie morala discutabila

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Laura Georgescu, urmarita penal pentru abuz in serviciu, in dosarul interventiilor la CNA: Vinovatia se probeaza, se infirma, ramane aspectul de culpa morala, care cred ca in secolul XXI este totusi categorie morala discutabila

Sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, este urmarita penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, ea fiind acuzata ca a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licentei postului, informeaza Mediafax citand surse judiciare. La iesirea de la audieri, Georgescu a precizat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia. continuă pe Hotnews

UPDATE Laura Georgescu, urmarita penal pentru abuz in serviciu, in dosarul interventiilor la CNA

Sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, este urmarita penal de DNA in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, ea fiind acuzata ca a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licentei postului, informeaza Mediafax citand surse judiciare. La iesirea de la audieri, Georgescu a precizat ca nu intentioneaza sa isi dea demisia.

Laura Georgescu, urmarita penal pentru abuz in serviciu, in dosarul interventiilor la CNA. Sefa CNA: Nici vorba sa imi dau demisia (VIDEO)

Sefa ConsiliuluiNational al Audientei CNA), Laura Georgescu, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, in dosarul interventiilor la CNA, relateaza B1 TV. Georgescu, care este suspectata de fapte de.

Sefa CNA, Laura Georgescu, urmarita penal pentru abuz in serviciu

Presedinta CNA, Laura Georgescu, a fost pusa sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu, transmit sursele de presa.

Surse: Laura Georgescu, urmarita penal in dosarul CNA

Sefa ConsiliuluiNational al Audientei CNA), Laura Georgescu, este urmarita penal pentru instigare la trafic de influenta, in dosarul CNA, au declarat surse judiciare pentru B1 TV. Georgescu, care este suspe.

UPDATE. Laura Georgescu, sefa CNA, urmarita penal in dosarul Giga TV

Laura Georgescu, sefa Consiliului National al Audiovizualului, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, in dosarul interventiilor la CNA. in acelasi dosar mai sunt cercetati Viorel Hrebenciuc, vicepresedintele Camerei Deputatilor, si Narcisa Iorga, membru CNA.

Laura Georgescu, sefa CNA, urmarita penal pentru abuz in serviciu in dosarul licentelor TV

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a lua la cunostinta acuzatiile care i se aduc in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV. Aceasta ar fi intervenit pe langa membrii Consiliului pentru reacordarea licentei postului TV.

Narcisa Iorga este urmarita penal pentru instigare la folosirea influentei in dosarul coruptiei la CNA

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul Narcisei Iorga, membra a Consiliului National al Audiovizualului, aceasta fiind acuzata de instigare la folosirea influentei in dosarul coruptiei la CNA. Ior.

Laura Georgescu, sefa CNA, urmarita penal in dosarul licentelor TV

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a lua la cunostinta acuzatiile care i se aduc in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV.

PORTRET Cum a ajuns Laura Georgescu, cot la cot cu Hrebenciuc, in boxa acuzatilor. De la catedra de matematica la sefia CNA

Procurorii anticoruptie au inceput vineri urmarirea penala fata de sefa Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, care este acuzata de abuz in serviciu in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV. Sefa CNA a ajuns in atentia publicului, in iulie 2014, dupa ce un post de televiziune a publicat mai multe inregistrari in care aceasta folosea un limbaj neadecvat pentru functia pe care o detine.

VIDEO Viorel Hrebenciuc, urmarit penal de procurorii DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Viorel Hrebenciuc este urmarit penal de procurorii DNA in dosarul Laura Georgescu - CNA, fiind acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, de catre o persoana ce detine o functie de conducere intr-un partid, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Directia Nationala Anticoruptie. Hrebenciuc este suspectat ca si-a exercitat influenta politica pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune. Potrivit unor surse neoficiale, este vorba de o prezumtiva interventie a lui Hrebenciuc pe langa Consiliul National al Audiovizualului, in favoarea lui Gheorghe Stefan, pentru obtinerea unei licente pentru un post de televiziune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )