Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD. Ponta: Sper ca liberalii sa nu sacrifice USL pentru ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD. Ponta: Sper ca liberalii sa nu sacrifice USL pentru ...

UPDATE: Seful PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, conform Mediafax. El a mai spus ca liderul liberal Crin Antonescu are o agenda ascunsa. Observam cu totii ca, din pacate, asistam la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu. Facem eforturi cu totii, dar se pare ca nu mai exista dorinta din partea cealalta. Deci, asa cum constatati, degeaba facem eforturi daca nu se doreste lucrul acesta, a adaugat Constantin. Intrebat daca e doar o formalitate . continuă pe România Liberă

UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD.

UPDATE: Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, si presedintele PC, Daniel Constantin, participa, luni, la ora transmiterii acestei stiri, la reuniunea BPN a PSD, in calitate de invitati, relateaza Mediafax. Liderul PC, Daniel Constantin, participa pentru prima data la sedinta BPN a PSD, in timp ce presedintele UNPR, Gabriel Oprea, este invitat permanent. Este o reuniune extinsa a conducerii PSD, la care i-am invitat si pe presedintii UNPR si PC ca sa poata sa fie prezenti la discutiile noastre .

Liderii USD, reuniti la sedinta BPN a PSD. Soarta Uniunii Social Liberale se decide azi

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, si presedintele PC, Daniel Constantin, participa, luni dimineata, la reuniunea BPN a PSD, in calitate de invitati. 00:Daniel Constantin: Nu dorim ruperea.

Victor Ponta: Sper intr-o solutie rationala pentru USL, dar nu cred in miracol

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca spera ca luni sau marti sa se gaseasca o solutie rationala pentru pastrarea USL, dar a aratat in acelasi timp ca nu crede intr-un miracol,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )