Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Oficial britanic: Atacatorul din Manchester ar fi fost recent in Libia / Ministru francez: Abedi a fost probabil si in Siria

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Oficial britanic: Atacatorul din Manchester ar fi fost recent in Libia / Ministru francez: Abedi a fost probabil si in Siria

Ministrul britanic de interne a spus miercuri ca atacatorul sinucigas care a ucis 22 de persoane dupa concertul Ariana Grande din Manchester s-a intors recent din Libia. continuă pe Hotnews

Dezvaluiri INCENDIARE despre ATACATORUL din Manchester! Cine este tanarul care a starnit GROAZA in Marea Britanie

Salman Abedi este atacatorul din Manchester care a starnit groaza la un conert al faimoasei cantarete pop Ariana Grande. Au aparut noi informatii conform carora, Slman ar fi petrecut mai mult timp.

UPDATE Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, dar a fost redeschis la putin timp

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

Centrul comercial Arndale din Manchester a fost evacuat, martori afirma ca au auzit o bubuitura puternica

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat iar martori afirma ca aui auzit o bubuitura puternica marti, la cateva ore de la atentatul sinucigas cu bomba care a ucis 22 de oameni si a ranit alti 59 in aceeasi zona a orasului, anunta Reuters.

Atacul terorist din Manchester a fost revendicat de ISIS

Atacul din Manchester, soldat cu 22 de morti si 59 de raniti, a fost revendicat de guparea terorista ISIS, printr-un anunt facut de agentia sa de stiri QAMA, informeaza RT. com. in comunicatul.

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat

Un centru comercial din Manchester, Anglia, a fost evacuat astazi, iar martori sustin ca au auzit o bubuitura puternica, la doar cateva ore dupa atacul de la concertul artistei Ariana Grande, soldat cu un numar de 22 de morti si 59 de raniti, in aceeasi zona a orasului, informeaza Reuters.

Presa: Un mall din Manchester a fost evacuat, dupa ce martorii ar fi auzit o explozie: Oamenii au fugit sub coordonarea politiei. Nimeni nu stie ce se intampla, toata lumea este panicata. O persoana a fost retinuta

O explozie puternica s-ar fi auzit, marti, intr-un mall din orasul britanic Manchester. Autoritatle au intervenit la fata locului, iar zona a fost evauata, potrivit Reuters.

LIVE UPDATE. Explozie la o sala de concerte din Manchester. 22 persoane, intre care si copii, au murit si alte 59 au fost ranite. Oamenii plecau de la un concert al Arianei Grande. Prima ipoteza a Politiei, un act teororist, comis de un atacator sinucigas

19 persoane au murit si aproximativ 50 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, .

A fost identificata a doua victima a atentatului din Manchester Arena: Este o fetita de doar opt ani

A fost identificata o a doua victima a atentatului din Manchester Arena. Este vorba de Saffie Rose Roussos, o fetita de opt ani, care se afla cu mama si sora sa la concert, in momentul exploziei. Se pare ca.

Unul dintre barbatii fara adapost care au ajutat ranitii atacului din Manchester a primit o locuinta

Doi barbati fara adapost au fost numiti eroi dupa atacul din Manchester, pentru ca au dat dovada de curaj si au ajutat persoane ranite. Stephen Jones si Chris Parker se aflau in zona pentru a.

Studiourile BBC Radio 5 live din Manchester, evacuate in timpul emisiei. Alarma a sunat in timpul unei transmisiuni LIVE pe Internet

Studiourile BBC Radio 5Live din Manchester Salford Quays au fost evacuate, miercuri, in timpul emisiei, anunta The Independent. O transmisiune live din interiorul unui studio a surprins momentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )