Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Perchezitii la ISU Teleorman intr-un dosar de luare de mita

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Perchezitii la ISU Teleorman intr-un dosar de luare de mita

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, este vizat de perchezitiile procurorilor DNA intr-un dosar de luare de mita. Printre suspecti se numara si un reprezentant al conducerii institutiei, potrivit unor surse judiciare. continuă pe România Liberă

Perchezitii la ISU Teleorman intr-un dosar de luare de mita

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, este vizat de perchezitiile procurorilor DNA intr-un dosar de luare de mita. Printre suspecti se numara si un reprezentant al conducerii institutiei, potrivit unor surse judiciare.

Perchezitii la ISU Teleorman. Este vizata si o persoana din conducere, pentru luare de mita

Procurorii DNA fac, miercuri, perchezitii la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, fiind vizate mai multe persoane, printre care si un reprezentant al conducerii institutiei, suspectat de luare de mita, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

UPDATE Perchezitii la ISU Teleorman Mai multi ofiteri si subofiteri sunt suspectati de fapte de coruptie

DNA a descins astazi dimineata la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Teleorman si la alte patru locatii din judet. Ancheta vizeaza fapte de coruptie de care sunt suspectati mai multi ofiteri si subofiteri din cadrul institutiei.

DNA face perchezitii la ISU Teleorman: Persoana din conducerea ISU, suspectata de luare de mita

Directia NationalaAnticoruptie DNA)desfasoara, miercuri dimineata, perchezitii la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU)Teleorman, relateazaB1 TV. Perchezitiile au loc la.

UPDATE: Perchezitii la Biblioteca Metropolitana. Fosta conducere, implicata intr-un prejudiciu de 5 milioane de lei. Fostul director: Totul s-a facut legal

Sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitala este supus unor perchezitii alaturi de alte 17 adrese din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Teleorman, intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de lei.

UPDATE: Perchezitii la Biblioteca Metropolitana. Fosta conducere, implicata intr-un prejudiciu de 5 milioane de lei

Sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitala este supus unor perchezitii alaturi de alte 17 adrese din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Teleorman, intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de lei.

DNA face perchezitii la ISU Teleorman: Mai multi ofiteri si subofiteri, suspectati de fapte de coruptie

Directia NationalaAnticoruptie DNA)desfasoara, miercuri dimineata, perchezitii la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU)Teleorman, potrivit unui comunicat al DNA. Perchezitiile au.

Perchezitii la Biblioteca Metropolitana, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei

Politistii fac, marti, 18 perchezitii la sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitala si la alte 17 adrese din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Teleorman, intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de lei, in care este vizat inclusiv directorul general al institutiei. Politistii au descins la 18 adrese, fiind vizate 16 persoane, care sunt banuite de abuz in serviciu, conflict de interese si fals in declaratii. Potrivit unor surse din politie, printre cei vizati se numara atat directorul general al Bibliotecii Metropolitane, Anca Cristina Rapeanu, cat si adjunctul si contabilul-sef al institutiei.

Primaria Tandarei, vizata de perchezitii intr-un dosar privind contracte pentru lucrari de constructie

Primaria Tandarei este vizata miercuri de perchezitii alaturi de alte adrese ale unor persoane si sedii de frime, intr-un dosar privind contracte pentru lucrari de constructie prin achizitii publice, au anuntat surse din Politie .

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, acuzata intr-un dosar de coruptie

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este audiata, miercuri dupa-amiaza, intr-un dosar de coruptie instrumentat la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges, dosar deschis in urma unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )