Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Persoane inarmate, in cladirile publice din Crimeea. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Persoane inarmate, in cladirile publice din Crimeea. ...

UPDATE: Ucraina l-a convocat, joi, pe insarcinatul cu afaceri rus Andrei Vorobiev, pentru a-i aminti ca Rusia este garanta integritatii sale teritoriale, a anuntat Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat, relateaza AFP, conform Mediafax. Kievul a insistat asupra faptului ca Rusia s-a oferit garanta a independentei si integritatii teritoriale a Ucrainei, a subliniat ministerul. I-am remis o nota prin care cerem ca militarii din cadrul) Flotei ruse la Marea Neagra stationati . continuă pe România Liberă

UPDATE. Persoane inarmate, in cladirile publice din Crimeea. ...

UPDATE: Ucraina a avertizat, joi, Flota rusa la Marea Neagra impotriva oricarei agresiuni militare, transmite AFP, conform Mediafax. Ma adresez comandantilor militari ai Flotei ruse) la Marea Neagra: toti militarii trebuie sa ramana pe teritoriul prevazut prin acorduri. Orice miscare de trupe inarmate va fi considerata o agresiune militara, a declarat Turcinov in Parlament. --- Premierul Anatoli Mohliov a precizat, pentru AFP, ca este vorba de 50 de barbati echipati cu arme moderne, .

UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. ...

UPDATE: Ucraina a avertizat, joi, Flota rusa la Marea Neagra impotriva oricarei agresiuni militare, transmite AFP, conform Mediafax. --- Premierul Anatoli Mohliov a precizat, pentru AFP, ca este vorba de 50 de barbati echipati cu arme moderne, care i-au impiedicat pe angajati sa intre in cladirile publice din Simferopol. --- Ministrul ucrainean interimar de Interne, Arsen Avakov, a anuntat joi ca intreaga politie a fost plasata in stare de alerta, inclusiv a fortelor speciale, conform .

UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. ...

UPDATE: Ucraina a solicitat ONU sa monitorizeze zi si noapte situatia securitatii in Peninsula Crimeea, incepand de miercuri, informeaza Biroul Secretarului General al ONU, conform Mediafax. Incepand de astazi miercuri), Serviciul ucrainean de Securitate SBU), prin intermediul Ministerului de Externe si misiunea noastra permanenta la ONU va informa cu regularitate Biroul Secrearului General al ONU si statele garante ale integritatii teritoriale si independentei Ucrainei, in principal .

Parlamentul si Guvernul din Crimeea, OCUPATE de persoane inarmate. Politia este in stare de ALERTA

Zeci de persoane inarmate neidentificate au preluat controlul, joi dimineata, asupra Parlamentului si Guvernului din Crimeea. UPDATE:Ucraina a solicitat ONU sa monitorizeze zi si noapte situatia.

Parlamentul si Guvernul din Crimeea, OCUPATE de persoane inarmate. Kievul deschide o ancheta pentru TERORISM

Zeci de persoane inarmate neidentificate au preluat controlul, joi dimineata, asupra Parlamentului si Guvernului din Crimeea. UPDATE:Parchetul General ucrainean a anuntat deschiderea unui anchete pentru.

Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate.

Persoane inarmate au preluat controlul, in noaptea de miercuri spre joi, asupra cladirii legislativului si al cabinetului de ministri din Crimeea, a anuntat presedintele Mejlisului etnicilor tatari din Crimeea, informeaza Interfax, conform Agerpres. Am fost sunat in urma cu 20 de minute. Mi s-a spus ca sediul Radei Supreme a Crimeii parlamentul local) si al guvernului a fost ocupat de persoane inarmate in uniforme fara semne de distinctie. Ei nu au avansat inca nicio cerinta, scrie Refat .

Parlamentul si Guvernul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate

Zeci de persoane inarmate neidentificate au preluat controlul, joi dimineata, asupra Parlamentului si Guvernului din Crimeea. Aproximativ 50 de barbati, echipati cu arme moderne, au sosit in cursul noptii de.

Persoane inarmate au preluat controlul asupra Parlamentului si Guvernului din Crimeea

Parlamentul si Guvernul din Crimeea au fost ocupate, joi dimineata, de persoane inarmate neidentificate care au arborat steaguri rusesti pe aceste cladiri, anunta AFP. O sursa din cadrul Parlamentului a.

Parlamentul din Crimeea a fost CAPTURAT de persoane inarmate. Fortele de securitate au intrat in stare de alerta maxima

Fortele de securitate ucrainene sunt in alerta maxima dupa ce cladirea parlamentului din Crimeea si cea administrativa au fost capturate de catre un grup de oameni inarmati. Potrivit premierului Anatoly.

NATO: Rusia sa evite o escaladare a tensiunii din Crimeea.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a cerut joi Rusiei sa evite orice actiune care ar putea provoca o escaladare a situatiei in Crimeea, relateaza AFP, preluata de Mediafax. Sunt ingrijorat de evolutiile din Crimeea. Cer Rusiei sa nu intreprinda nimic care sa poata provoca o escaladare a tensiunii sau sa provoace neintelegeri, a declarat Rasmussen pe contul sau de Twitter. Cateva zeci de persoane inarmate au preluat controlul, joi, asupra sediului Guvernului si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )