Libnet.ro
UNICEF

20:30

UPDATE. Ponta le promite bani sinistratilor din Mehedinti. Strategia pe inundatii, gata pana in septembrie

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta le promite bani sinistratilor din Mehedinti. Strategia pe inundatii, gata pana in septembrie

Premierul Victor Ponta le-a promis oamenilor din comuna Balacita din judetul Mehedinti ca Guvernul va aloca rapid trei milioane de lei pentru regularizarea raului din comuna care s-a revarsat si ca vor fi refacute rigolele, din banii constructorului. continuă pe România Liberă

Ponta le promite bani sinistratilor din Mehedinti

Premierul Victor Ponta le-a promis oamenilor din comuna Balacita din judetul Mehedinti ca Guvernul va aloca rapid trei milioane de lei pentru regularizarea raului din comuna care s-a revarsat si ca vor fi refacute rigolele, din banii constructorului.

Victor Ponta, in zonele inundate din Mehedinti: Regularizarea paraului va rezolva problema

Premierul Victor Ponta a mers, luni, in zonele inundate din judetul Mehedinti, pentru a vedea pagubele produse de inundatii. Cei care au lucrat la drum si-au batut joc. Dragnea ramane aici si o sa ii luam p.

Victor Ponta, in zonele inundate din Mehedinti: Regularizarea paraului va rezolva problema (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a mers, luni, in zonele inundate din judetul Mehedinti, pentru a vedea pagubele produse de inundatii. Cei care au lucrat la drum si-au batut joc. Dragnea ramane aici si o sa ii luam p.

Peste 60 de gospodarii din Mehedinti au fost INUNDATE. Traficul rutier a fost RESTRICTIONAT

Peste 60 de gospodarii din mai multe localitati din Mehedinti au fost inundate, duminica dimineata, iar circulatia rutiera este restrictionata pe DN 67, in acelasi judet, dupa ce apa a ajuns pe carosabil,.

Victor Ponta le-a promis sinistratilor din Mehedinti alimente si materiale de constructii

Premierul Victor Ponta, insotit de Liviu Dragnea, a ajuns cu elicopterul luni dupa-amiaza in Mehedinti, iar dupa ce a aterizat la Vanju Mare a mers in localitatea Gvardenita, unde a intrat in cateva dintre cele 50 de gospodarii afectate de inundatii.

Ponta, la inundatiile din Mehedinti: Guvernul va da rapid bani pentru regularizarea raului care provoaca probleme

Premierul Victor Ponta a fost, luni, in localitatea mehedinteana Balacita, afectata de inundatii, si le-a promis oamenilor ca Guvernul va aloca rapid trei milioane de lei pentru regularizarea raului din comu.

UPDATE. Pericol de inundati in 15 judete. Cod Rosu pentru raul Motru si pe doua rauri din Mehedinti. Mehedinti si Gorj sub Cod portocaliu de ploi abundente, Dolj si Dambovita, sub Cod Galben

La acest moment, la nivel national, avem 4 judete afectate de precipitatiile abundente Mehedinti si Gorj sub Cod portocaliu, Dolj si Dambovita sub Cod Galben, in 5 localitati din aceste judete inregistrandu-se probleme din cauza apelor Motru in jud. GORJ), Podul Grosului, Prunisor, si Balacita toate in Mehedinti si Carpen in judetul Dolj, informeaza MAI.

Liviu Dragnea promite modernizarea stadionului din Targu Jiu, o investitie evaluata la 20 de milioane de euro

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de Compania Nationala de Investitii CNI), transmite Mediafax.

Ponta suspenda campania electorala din cauza inundatiilor

Premierul Victor Ponta suspenda campania electorala pentru alegerile europarlamentare pana cand efectele inundatiilor vor disparea. Seful Guvernului a anuntat ca va merge astazi in Mehedinti,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )