Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE. Ponta: il propun pe Iohannis la MAI. Antonescu: Nu cred ca Ponta va trimite documentele.

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Ponta: il propun pe Iohannis la MAI. Antonescu: Nu cred ca Ponta va trimite documentele.

Antonescu: Nu cred ca va trimite documentele. Nu va putea face acest lucru. Nu poate face propunerea cu forta. --- Premierul Victor Ponta a a anuntat ca intentioneaza sa intocmeasca, in cursul zilei de marti, documentele pentru numirea in functie a celor patru ministri propusi de catre PNL si sa le inainteze Presedintiei, daca liderul PNL, Crin Antonescu, ii va da OK-ul la ora 17. 00, conform Mediafax. El a precizat totodata ca vrea sa il propuna pe Klaus Iohannis ca ministru de . continuă pe România Liberă

UPDATE. Ponta: il propun pe Iohannis la MAI. ...

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier. Citeste si: Iohannis: Nu accept sa fiu ministru de Interne daca nu sunt numit si vicepremier UPDATE. Antonescu: Nu cred ca va trimite documentele. Nu va putea face acest lucru. Nu poate face propunerea cu forta. --- Premierul Victor Ponta a a anuntat ca intentioneaza sa intocmeasca, in cursul zilei de marti, documentele pentru numirea in functie a celor patru ministri .

Ponta: il propun azi pe Iohannis la MAI. Antonescu: Premierul nu poate face aceasta numire. PC: Suntem in blocaj politic, dintr-o ambitie personala a PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca va trimite azi propunerea lui Klaus Iohannis pentru functia de ministru de Interne. Ramane in continuare misterul asupra functiei de.

Iohannis: Nu accept sa fiu ministru de Interne daca nu sunt numit si vicepremier.

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier, noteaza Gandul. Victor Ponta a anuntat ca vrea sa trimita la Cotroceni propunerea oficiala ca primarul Sibiului sa fie ministru de Interne. Citeste si: Ponta: Il propun pe Iohannis la MAI. Antonescu: Nu cred ca Ponta va trimite documentele Intrebat daca va acccepta sa fie nominalizat doar pentru functia de ministru de Interne, nu si pentru cea de vicepremier, prim-vicepresedintele .

Senator PNL: Propun schimbarea lui Antonescu cu Tariceanu.

Senatorul PNL Sorin Iliesiu propune schimbarea din functia de presedinte al PNL a lui Crin Antonescu si inlocuirea cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care sa fie candidat la prezidentiale sau candidat pentru functia de premier din partea USL. Iliesiu a declarat pentru Mediafax ca a facut propunerea inlocurii lui Antonescu cu Tariceanu in sedinta de grup a senatorilor PNL, insa nu a discutat anterior cu fostul premier. Motivul esential este faptul ca de peste o saptamana Romania se .

Teorii lansate din interiorul PNL: Propun schimbarea lui Antonescu cu Tariceanu. Candidat la prezidentiale ori premier

Senatorul PNL Sorin Iliesiu sustine schimbarea din functia de presedinte al PNL a lui Crin Antonescu, sustinandu-l pentru aceasta pozitie pe fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care sa fie candidat la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )